iPad Air 5. nesil alınır mı?

AI_Gunes

Hectopat
Yer
Donaustadtbrücke
Arkadaşlar, selamlar. Tablet alacağım. iPad modellerini inceliyorum. Şu an Hepsiburada üzerinde iPad Air 5. nesil 64 GB model 20,449 lira. 3 ay sonra ödeme imkanı var. Peşin fiyatına 6 taksit olacak şekilde. Önerir misiniz? Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur :)

Tableti ne için kullanacaksınız? Ayrıca;
64 GB yeter mi size?
Ne için kullanacaksınız ve maksimum bütçe nedir?
Günlük işler ve Ales'e hazırlanmayı düşünüyorum. Yüksek Lisansta işime yarayacak bir cihaz olsun istiyorum. Ayrıca sık sık video izliyorum. Pdf, makale çok okuyorum. Not tutma olayım fazla. Android cihazlarla çok içli dışlı oldum hep kasma sorunları vb. problemlerden dolayı sorun yaşadım. Ipad kullanan tanıdıklarım var hepsi memnunlar. Ben de almışken uzun vadeli olsun diye bu modeli buldum.

Günlük işler ve Ales'e hazırlanmayı düşünüyorum. Yüksek Lisansta işime yarayacak bir cihaz olsun istiyorum. Ayrıca sık sık video izliyorum. Pdf, makale çok okuyorum. Not tutma olayım fazla. Android cihazlarla çok içli dışlı oldum hep kasma sorunları vb. problemlerden dolayı sorun yaşadım. Ipad kullanan tanıdıklarım var hepsi memnunlar. Ben de almışken uzun vadeli olsun diye bu modeli buldum.
Vallaha hocam bilemiyorum ya. Hani ben 128 kullanıyorum üstüne birde İcloud'dan yer aldım. Ona rağmen ancak yetiyor yani. 64 Gb alırkende satarkende sizi pişman edebilir bence.

Hocam 128'i Air 6 ama o kadar üzerine koyamıyorum maalesef..
Hocam o zaman nacizane tavsiyem olarak Tab S9 modeilne yönelin hemde harika bir ekranı var sizi üzmez kasmaz donmaz. Uzun vadede en azından 3 yıl kadar stabil çalışabilleceğini düşünüyorum. Onun dışında eğer M2 Air 6 alabilirseniz sizin için ömürlük güzel bir tablet olur.
Çünkü inanın bana 64 Gb imkanı yok yetmez hani bi oyun indirdim 30 gb yer kapladı pubg falan şuan 15 gb yer kaplıyor tablette. 2 oyuna bütün depolama doluyor neredeyse. Hemde Tab S9'un harici bellek desteği de var. Hafıza kartı takıp 1tb 'a kadar yükseltebilirsiniz.Kalemi de Apple pencil kadar iyi değil ama en azından kutu içinde bedavaya geliyor. İşinizi gayet güzel şekilde görecektir lazım olduğu zamanlar.

20.500'e Air 5 almak yerine direkt bunu alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı