iPad Air 5 vs 6

KeremCo

Hectopat
Arkadaşlar iPad Air 5 mi alınır iPad 11 Air (6) mı? Çok arada kaldım. M1 ve M2 işlemci arasında çok fark var mı ve yazılım güncelleme desteği iPad Air 5'e daha ne kadar süre gelir. Birazcık beni aydınlatabilir misiniz? pozitif teknolojiden alacağım (aralarında 5249 tl fark var)

Son düzenleme:
Yapacağın işe göre 5250 TL farka değer ya da değmez. Ipad ve macbooklar iphone gibi her sene modeli yenilenen cihazlar değil o yüzden ipados sistemi uzun süre boyunca güncelleme alıyor.

Yapacağın işe göre 5250 TL farka değer ya da değmez. iPad ve MacBook'lar iPhone gibi her sene modeli yenilenen cihazlar değil o yüzden iPadOS sistemi uzun süre boyunca güncelleme alıyor.

Hocam çok arada kaldım az seçim yapamıyorum güncelleme desteği yüzünden ve işlemci ve depolama yüzünden 5000 lira daha ailemede ödetmek istemiyorum bir yandan...

Sadece ders için kullanılacaksa 6'ya gerek yok. Hatta işin içinde profesyonel çizim, render vs yoksa ipad'e de gerek yok. 5.Nesil al geç. Yıllarca kullanırsın. Bütçeyi iyice düşürmek istersen Samsung da alabilirsin ancak apple istiyorsan 5 iyidir. Tablette depolama çok önemli değil zaten. Çok gerekirse icloud storage alırsın.

Arkadaşlar iPad Air 5 mi alınır iPad 11 Air (6) mı? Çok arada kaldım. M1 ve M2 işlemci arasında çok fark var mı ve yazılım güncelleme desteği iPad Air 5'e daha ne kadar süre gelir. Birazcık beni aydınlatabilir misiniz? pozitif teknolojiden alacağım (aralarında 5249 tl fark var)

Ne aldın hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı