iPad Air 5 vs Samsung Tab S9+

kadirtosun123

Centipat
Daha fazla  
İki tablet arasında kaldım. Not tutmak ve dersler için kullanacağım. Android'e de iOS'a da hakimim. Artıları ve eksileri ile hangisini almam daha mantıklı olur? (şu anki telefonum Android)

Telefonun da Android ise Tab S9+ al geç. Gerek ekran boyu gerek pil ömrüyle çok güzel bir tablet, kalemi de direkt olarak içinde geliyor. Geçtiğimiz ay aldım ben de, çok kullanışlı. Ipad'in ekranı IPS, Amoled ile kıyas almaz, pil ömründe de eksidir. Ekran olarak bir tık daha küçük, pil olarak da daha küçük. İşlemci tarafında birebir karşılaştırma yapamayacağımız için bir şey diyemiyorum. Ancak bence ekosistem olarak telefonundan da dolayı Android'de kal.
Bir de 10 Temmuz'daki tanıtımı bekle, Tab S10 çıkabilir.

İki tablet arasında kaldım. Not tutmak ve dersler için kullanacağım. Android'e de IOS'a da hakimim. Artıları ve eksileri ile hangisini almam daha mantıklı olur? (şu anki telefonum Android)

Ben olsam iPad Air alırdım. Bunun sebebi işlemcisinin S9+'a göre çok güçlü olması. Ama eğer basit işlerde kullanacaksanız S9+ mantıklı. Sadece not tutarım falan diyorsan S9+ ama render alırım, oyun oynarım falan diyorsan kesinlikle iPad.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı