Samsung Tab S9 vs iPad Air 5

Hz farkını iliklerime kadar yaşıyorum hocam. Oyunlarda nasıl bir performans gösteriyor hocam. Normal kullanımda pil tüketiminden va memnun musunuz? Sizin diğer arkadaş gibi yaşadığınız sorunlar var mı? Tekrardan teşekkür ederim
Oyun konusunda özellikle benim bildiğim ipad'i öneriyorlar. HZ konusuna gelince sen bunu not almak için, oyun oynamak için ve bir şeyler izlemek için kullanacaksın. Sürekli elinde olmayacak, sürekli kullanmayacaksın. Notları kaydırırken bir fark hissedersin o kadar. Açıkçası bunun da dert olacağını sanmıyorum.

Oyun konusunda özellikle benim bildiğim ipad'i öneriyorlar. HZ konusuna gelince sen bunu not almak için, oyun oynamak için ve bir şeyler izlemek için kullanacaksın. Sürekli elinde olmayacak, sürekli kullanmayacaksın. Notları kaydırırken bir fark hissedersin o kadar. Açıkçası bunun da dert olacağını sanmıyorum.
Ya aslında başlığı yanlış attım arkadaşın da dediği gibi kafamda kesinleştirdim. S9 a yakınım ne yalan söyleyeyim. İpad 9 da pubgde sıkmıyor not da alıyorum değiştirme amacım daha güncel kaliteli ekrana sahip bir cihaza geçmek. İpad vs samsung kıyaslaması yanlış oldu kusura bakmayın.

Hz farkını iliklerime kadar yaşıyorum hocam. Oyunlarda nasıl bir performans gösteriyor hocam. Normal kullanımda pil tüketiminden va memnun musunuz? Sizin diğer arkadaş gibi yaşadığınız sorunlar var mı? Tekrardan teşekkür ederim

Tabletten oyun oynamadığımdan oyun konusunda yorum yapamam, pil konusunda memnunum 2, 3 günde bir sarj ediyorum, %20 altına inmeden tekrar takıyorum. üstte de yazdığım gibi arkadaşın sorunlarını ben yaşamadım şuan deniyorum ama yok yani.

Kardeşimde s9fe var, birebir aynı sorun var onda da. Kalemi hafif eğri tutarsanız köşelerdeki sapıtmayı görebilirsiniz. Yine keza bu forumda ve reddit'te de buna yönelik açılmış başlıklar var.
Kırılmaz cam konusunda ise kaliteli olarak Türkiye'deki online sitelerden bulamadım, puanları düşüktü. Kılıfların zaten hepsi aynı, bir sorun yoktu.
Dediğim gibi amacım tableti kötülemek değil, sadece göze batan yerleri yazdım. Diğer özelliklerinden memnunum.

Yine hiç bir sorun yok 50 derece eğik yazıyorum ama bir sorun gözlemleyemedim. Alıntı bir resim ile cevap vereyim kalemin işaretli kısmı değene kadar eğiyorum sorunsuz yazıyor değdikten sonra normal olarak yazmıyor, sizde durum böyle değil ise sorunludur.

Ya aslında başlığı yanlış attım arkadaşın da dediği gibi kafamda kesinleştirdim. S9 a yakınım ne yalan söyleyeyim. İpad 9 da pubgde sıkmıyor not da alıyorum değiştirme amacım daha güncel kaliteli ekrana sahip bir cihaza geçmek. İpad vs samsung kıyaslaması yanlış oldu kusura bakmayın.
Al geç pişman etmez. Sen heveslenmişsin hocam. iPad alsan bile içinde kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı