O zaman iPad alın geçin hocam isterseniz Huawei MatePad serisinede bakabilirsiniz.
Uzun kullanım konusunda güvenebilirsiniz fakat bilgisayar olarak kullanmaktan kastınızı anlamadım.
Hocam rahat bir şekilde karşılar o ihtiyaçlarınızı sadece bilgisayarda çalışan uygulamaları açamazsınız Apple'ın kendine özelleştirdiği birkaç uygulama hariç.
Tamamdır hocam sağ olun cevabınız için.
İPadleri her güncelleme ile macOS a yaklaştırıyorlar klavye setini bile çıkardılar Magic keyboardu olan bi İPad donanım olarak Maclerden eksik kalmıyor.IPad'lerin işletim sistemi macOS gibi değil de daha çok IOS'e benziyor. Bilgisayar gibi kullanım sunmuyor. Ayrıca o fiyata bilgisayar rahat alınır.
IPad'leri her güncelleme ile MacOS'a yaklaştırıyorlar klavye setini bile çıkardılar Magic keyboardu olan bir iPad donanım olarak Mac'lerden eksik kalmıyor.
Hocam bence önümüzde ki süreçte İPad ile Mac rakip haline gelecek diye düşünüyorum. Apple garip bir ticari anlayış içinde ilerliyor gerçekten.Hocam donanım konusunda da telefonlar da bilgisayarlara yaklaşıyorlar fakat yazılımda kalıyorlar maalesef bence. Direkt dokunmatik entegre ederek mis gibi macOS koysalardı şu IPad'lere ne güzel olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.