Ebicos
Hectopat
Daha fazla
İşlemciden kaynaklı olacağını sanmıyorum belki RAM kaynaklı olabilir Apple destek ile iletişime geçip konuşabilirsiniz anlık RAM kullanımını nereden görebileceğinizi de sorarsınız.
Çok teşekkür ederim. Bir de zamanında bir konuda iPad Air M.2 almayı düşündüğünüzü söylemişsiniz, aldınız mı? Aldıysanız önerir misiniz çünkü ben şu an kullandığım iPad'i alırken sadece internette gezinirim diye almıştım fakat daha sonrasında bütün işlerimi iPad üzerinden yapmaya başladım. Haliyle 10. nesil biraz sıkıntı yaratabiliyor ve daha üst modele geçmek istiyorum. Ekran ve işlem hızları benim için önemli olan faktörler. Pro modellerinin özellikleri haliyle çok yüksek ama o kadar güçlü cihazı kullanabilir miyim bilmiyorum çünkü Adobe gibi uygulamalarla şimdilik işim yok yani herhangi bir edit / render işleri yapmıyorum halihazırda bilgisayarım var. O yüzden de M4 gibi güçlü bir işlemci benim işlerim için gereksiz yüksek kalabilir diye endişe ediyorum. Daha az paraya Air'ler var ama o konuda da 10. nesille aralarında sadece işte M.2 - A14 Bionic çip farkı var onun dışında ekran vs aynı. Bu sefer de sırf bu donanım farkından ötürü değişim yapmak mantıklı gelir mi ikilemine düşüyorum. Yorumunuz nedir?