iPad Air M.2 vs Samsung Tab s9FE

trdiag

Centipat
Daha fazla  
Tabletten çok oyun oynayan birisi değilim. Ders videoları vs. izleyeceğim, yanımda kütüphaneye falan taşımalık iyi bir tablet istiyorum. Evde veya telefonumda Apple cihaz yok ekosistemden faydalanamıyacğım. Fakat uzun ömürlü olmasını istiyorum en az 5-10 yıl idare etsin. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Omur konusunda her turlu iPad daha iyidir zaten rakibi FE degil duz S9.
Tabletten çok oyun oynayan birisi değilim. Ders videoları vs. izleyeceğim, yanımda kütüphaneye falan taşımalık iyi bir tablet istiyorum. Evde veya telefonumda Apple cihaz yok ekosistemden faydalanamıyacğım. Fakat uzun ömürlü olmasını istiyorum en az 5-10 yıl idare etsin. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Hocam bu ikisinden kesinlikle ipad air ama denk degiller düz s9 tercih edilmeli s9fe yerine. Oyun vs oynanmayacaksada içinde kalem cikmasi avantaj. Ama ekstra stabil olmasi icin tabii ipad alinirsa daha iyi olur. Ama dedigim gibi s9fe yerine s9 a bakilabilir.

Omur konusunda her turlu iPad daha iyidir zaten rakibi FE degil duz s9.

Hocam bu ikisinden kesinlikle iPad Air ama denk degiller düz S9 tercih edilmeli s9FE yerine. Oyun vs oynanmayacaksada içinde kalem cikmasi avantaj. Ama ekstra stabil olmasi icin tabii iPad alinirsa daha iyi olur. Ama dedigim gibi s9FE yerine S9'a bakilabilir.

Peki sizce Air M.2 parasının hakkını verir mi? Kalemle birlikte alacağım 28000 TL'ye. Veya Samsung ne kadar gider? fiyat/ömüre baktığımızda Apple daha iyi çıkıyor herhalde.

Peki Samsung S9 ne zamana kadar performanslı gider?

S9 da gider şu anki performansını kullanıma bağlı 2-3 yıl kadar daha korur ama yukarıda 5-10 yıldan bahsetmişsiniz hem aralık çok uzun hem de teknonojik cihazlar için çok ciddi süreler şu an piyasadaki en baba tableti alsanız kimse 10 yıl performansını korur diyemez.

S9 da gider şu anki performansını kullanıma bağlı 2-3 yıl kadar daha korur ama yukarıda 5-10 yıldan bahsetmişsiniz hem aralık çok uzun hem de teknonojik cihazlar için çok ciddi süreler şu an piyasadaki en baba tableti alsanız kimse 10 yıl performansını korur diyemez.

Teşekkür ederim desteğiniz için, 10 yıl zaten abartıydı ama gittiği kadar kullanırdım. Oyun oynamayacağımı belirtmiştim YouTube ve not uygulaması hariç gireceğim uygulama pek yok. O yüzden biraz abartarak söylemiştim. Şu anda IPad'e daha yakınım sömestır başlangıcı alacağım, o zamana kadar karar veririm. Bir de aklımda bir soru var. Bazen karne indirimleri gibi şeyler oluyor MediaMarkt'ta falan. Yine olur mu bilginiz var mıdır?

Teşekkür ederim desteğiniz için, 10 yıl zaten abartıydı ama gittiği kadar kullanırdım. Oyun oynamayacağımı belirtmiştim YouTube ve not uygulaması hariç gireceğim uygulama pek yok. O yüzden biraz abartarak söylemiştim. Şu anda IPad'e daha yakınım sömestır başlangıcı alacağım, o zamana kadar karar veririm. Bir de aklımda bir soru var. Bazen karne indirimleri gibi şeyler oluyor MediaMarkt'ta falan. Yine olur mu bilginiz var mıdır?

Apple da her yaz indirim oluyor ve kalem bedava veriliyor diğer firmalar hakkında bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı