Samsung Galaxy Tab S9 vs iPad Air M.2

Profesyonel çizim mi yapacaksınız?

Ayrıca bu kalem asla çizim için alınmaz. Para israfından farksız çizim için.

Hayır hocam profesyonel çizim değil. Çoğunluk ders çalışmak, PDF'ler üzerinden soru çözmek için. Çizimi hobi olarak düşünüyorum. Yine de alınmaz diyorsanız Samsung Galaxy Tab S9 daha mantıklı geliyor hocam. Kalemi sık kullanacağımı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hayır hocam profesyonel çizim değil. Çoğunluk ders çalışmak, PDF'ler üzerinden soru çözmek için. Çizimi hobi olarak düşünüyorum. Yine de alınmaz diyorsanız Samsung Galaxy Tab S9 daha mantıklı geliyor hocam. Kalemi sık kullanacağımı düşünüyorum.

Hocam sadece orta ve ileri seviye çizim için pencil Pro iki kalemden de daha iyi, Android ekosistemindeyseniz S9 almanız iyi olabilir.

Hocam sadece orta ve ileri seviye çizim için pencil Pro iki kalemden de daha iyi, Android ekosistemindeyseniz S9 almanız iyi olabilir.

Samsung S23 ve Galaxy Watch 6 Classic sahibiyim fakat ekosistem şahsen çok umurumda değil. Kalem dışında aklıma takılan tek konu ekran. Samsung'un ekranı daha iyi evet ama cidden çok büyük bir fark mı bu? Telefonumda 120Hz özelliği var fakat hiç kullanmadım, kullanmayı planlamıyorum. IPS LCD ile Dynamic Amoled 2X arasındaki farkı soruyorum.

Samsung S23 ve Galaxy Watch 6 Classic sahibiyim fakat ekosistem şahsen çok umurumda değil. Kalem dışında aklıma takılan tek konu ekran. Samsung'un ekranı daha iyi evet ama cidden çok büyük bir fark mı bu? Telefonumda 120Hz özelliği var fakat hiç kullanmadım, kullanmayı planlamıyorum. IPS LCD ile dynamic AMOLED 2X arasındaki farkı soruyorum.

Hocam bunu en iyi tabletleri canlı görerek anlarsınız bir teknonoji marketine gidin ve ikisini de gözünüzle görüp inceleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı