IPad Air M2 vs Tab S9

romanovich

Decapat
Daha fazla  
Üniversite öğrencisiyim, gerek bölüm dersleri gerek de KPSS için ders videoları izleyip not alacağım ve kitap okuyacağım bir tablet almak istiyorum. Tablette oyun oynamayı sevmem ama dizi film izlerim bol bol. Başlıkta belirttiğim gibi iPad Air M.2 mi yoks Samsung Tab S9 mu önerirsiniz?

Sırf ekrandan ötürü mü S9 önerirsiniz peki? Başta bahsettiğim bölüm dersleri ve KPSS için video izleyip not tutma işleri ve kitap okumak benim için şu an daha elzem, tableti de bu yüzden almayı istiyorum açıkçası.

O işler için gayet yeterli bir tablet fazla güç gerektiren bir iş yapsaydınız iPad önerirdim ama sizin kullanımınıza göre gayet yeterli.
Telefonunuz hangi marka?

iPhone XR kullanıyorum. Birkaç sene içinde iPhone 14-15'e geçmeyi düşünüyorum.

Eğer ekosistem olsun derseniz iPad alabilirsiniz, dezavantaj olarak ekranı sayabiliriz ama kötü bir ekrana sahip değil sadece OLED paneller ile karşılaştırınca ister istemez eksik geliyor pil süresi kullanıma bağlı 5-7 saat arası değişiyor Samsung tarafında bu süre çok daha yukarıda.

Eğer ekosistem olsun derseniz iPad alabilirsiniz, dezavantaj olarak ekranı sayabiliriz ama kötü bir ekrana sahip değil sadece OLED paneller ile karşılaştırınca ister istemez eksik geliyor pil süresi kullanıma bağlı 5-7 saat arası değişiyor Samsung tarafında bu süre çok daha yukarıda.
Açıkçası gerek stabilite gerek uzun ömürlü kullanım için iPad'den yanayım ama ekran konusunda pişman olur muyum onu pek bilemedim.

Açıkçası gerek stabilite gerek uzun ömürlü kullanım için IPad'den yanayım ama ekran konusunda pişman olur muyum onu pek bilemedim.

Pek pişman edecek bir ekrana sahip değil kaliteli bir ekranı var ama OLED panel karşısında teknonojisi gereği zayıf kalıyor isterseniz bir teknonoji marketine gidip cihazı canlı olarak deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı