iPad Air M3 alınır mı?

Aligatör

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mezuna kalacağım gibi gözüküyor şu an. Dershaneye gitmemek ve bazı kitapların parasından kurtulmak için tablet satın almayı düşünüyorum. YKS hazırlığında ve üniversitede kullanacağım. O paraya değmezse A16 da alabilirim ikisi arasındayım, telefonum da iPhone olduğu için ekosistem avantajı var.

A16 kalemi ile birlikte yaklasık 18-19k gibi bir fiyata denk geliyor.
Air M3 ise pencil Pro ile beraber 27k civarına geliyor eğitim indirimiyle.
Baska onerisi olan varsa onu da dinlemek isterim.

Genel olarak ders için kullanacağım, soru çözeceğim yani. Bir de ara sıra film dizi izlerim, basit oyunlar dışında oyun oynamam.

@Teru olabildiğince uzun ömürlü olmasını ve ekranının iyi olmasını istiyorum. A16'nın ekranından şikayetçi olanlar var, yansıtma yapıyor ve arasında hava bosluğu var yazması kötü oluyor diye okumuştum.
USB-C kalemin şarj ömrü ne kadar oluyor? Bir de onu şarj etmek istemiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Teru olabildiğince uzun ömürlü olmasını ve ekranının iyi olmasını istiyorum. A16'nın ekranından şikayetçi olanlar var, yansıtma yapıyor ve arasında hava bosluğu var yazması kötü oluyor diye okumuştum.

Uzun ömürlülük için o zaman Air. iPad 8 kullanıyorum, evet boşluk var ama insan fark etmiyor pek.

USB-C kalemin şarj ömrü ne kadar oluyor? Bir de onu şarj etmek istemiyordum.

Bence lightning modeli var ama bayağı gidiyor yine. Şarjı da çok çok çok hızlı doluyor yani merak etmeyin. 5 dakika şarj etseniz yine bayağı idare ediyor.

Şu anlık fiyat konusunda bir sıkıntım yok gibi, bu yüzden Air alabilirim. Bir de günlük ortalama 6 saat ekranına bakmak göz için çok zararlı olur mu, göz koruma modu vesaire var mı Honor'daki gibi? Ve o kadar ekran süresini sağlar umarım. @Teru

Şu anlık fiyat konusunda bir sıkıntım yok gibi, bu yüzden Air alabilirim. Bir de günlük ortalama 6 saat ekranına bakmak göz için çok zararlı olur mu, göz koruma modu vesaire var mı Honor'daki gibi? Ve o kadar ekran süresini sağlar umarım. @Teru

O kadar ekran süresini sağlar sürekli full parlaklık falan yapmayacaksanız. Farklı ayarlar var ama ben en çok True Tone seviyorum.

@Teru hocam Air M3 ve pencil Pro'yu satın aldın kullanıyorum şu an. Konuyla bağlantı olduğu için bir de nereye açacağımı bilmediğim için buraya bir soru soracağım.
Şu tür uçlar kaleme veya ekrana zarar verir mi? Kalemle çıkan ses kütüphanede rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum.

@Teru hocam Air M3 ve pencil Pro'yu satın aldın kullanıyorum şu an. Konuyla bağlantı olduğu için bir de nereye açacağımı bilmediğim için buraya bir soru soracağım.
Şu tür uçlar kaleme veya ekrana zarar verir mi? Kalemle çıkan ses kütüphanede rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum.

Uyumlu mu bilmiyorum ama çok ucuzmuş. Zarar vermesin diye koruma taktırın en iyisi. Orijinal ucu sorun çıkartmıyor ama ben açıkçası kütüphanede çıkarttığım uç sesini umursamazdım yani.

@Türk Cenk fazlasıyla memnunum, tablet alana kadar bu kadar kullanışlı olduğunu fark etmemiştim. Tek sorunu havalar da sıcak olduğundan yoğun kullanımda ısınıyor, yazı yazarken hissediliyor yani. 60hz ekran beni rahatsız etmedi, kişisel tercih bu alışık değilseniz rahatsız eder ve bence büyük eksi bu fiyatta 120hz olmaması.
Batarya performansı da ortalama, çip güçlü olduğu için daha az ekran süresi veriyor olması muhtemel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı