iPad ile ek olarak ne yapılabilir?

hanifi_corak

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Full Stack Developer
Merhaba. MacBook Air M1 kullanıyorum. Ek monitörüm vs var. Bir de iPad Air M.2 aldım. Not almak ve harici ekran olarak bağlama dışarıda kullanmak için aldım. Yazılımcıyım ek olarak nasıl yararlanabilirim? Hangi özellikleri ile ön plana çıkıyor ilk defa iPad kullanıyorum.

Bir de buna macOS kurabilir miyiz sizce? Sonuçta işlemci olarak M.2 mevcut.

Merhaba. MacBook Air M1 kullanıyorum. Ek monitörüm vs var. Bir de iPad Air M.2 aldım. Not almak ve harici ekran olarak bağlama dışarıda kullanmak için aldım. Yazılımcıyım ek olarak nasıl yararlanabilirim? Hangi özellikleri ile ön plana çıkıyor ilk defa iPad kullanıyorum.

Bir de buna macOS kurabilir miyiz sizce? Sonuçta işlemci olarak M.2 mevcut.
Not almak, oyun oynamak, ekstra hafıza dışında aklıma bir şey gelmiyor.

macOS kurmak için o cihaza UEFI lazım. EDK2 portlayan bir yiğit olmadıkça macOS kurmanız imkansız.

Ben de is icin kullaniyorum yazilim muhendisi olarak; okumalari oradan yapiyorum, not aliyorum, toplantilarda screen cast yapiyorum, disarida 2. monitor olarak kullaniyorum. IDE acmami gerektirmeyecek bir isse genelde oradan hallediyorum.

Ben de is icin kullaniyorum yazilim muhendisi olarak; okumalari oradan yapiyorum, not aliyorum, toplantilarda screen cast yapiyorum, disarida 2. monitor olarak kullaniyorum. IDE acmami gerektirmeyecek bir isse genelde oradan hallediyorum.
Bende şuan bu şekilde kullanıyorum ve gerçekten kullanışlı oluyor telefon bilgisayar Apple olunca. Tavsiye ettiğiniz uygulama var mı peki.

Bende şuan bu şekilde kullanıyorum ve gerçekten kullanışlı oluyor telefon bilgisayar Apple olunca. Tavsiye ettiğiniz uygulama var mı peki.

OneNote kullaniyorum bilgisayar notlari icin, Linux makinemde de aciyorum. Goodnotes cizim ve okumak icin. Dropbox senkronizasyon icin, feedbin rss ve okumalarim icin, kagi makale arama icin. Bir de standart gsuite, apple calendar vs zaten. Isle alakasi yok ama kindle uygulamasi da kitap okumak icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı