Kullandigim bilgisayarimi sattim tekrardan alacağım ama 3-4 ay sonra su anlik elinde iPad var 7. nesil yazilim kodlama grafik tasarim gibi isler ogrenebilir miyim? Bilgisi olan var mı acaba?
Command Line Application öğrenme ve üretme konusunda sıkıntı yok ancak iş karmaşıklaştıkça, API ve library import etmeye vb. gelirse, iyi olmaz diyebilirim.Kullandigim bilgisayarimi sattim tekrardan alacağım ama 3-4 ay sonra su anlik elinde iPad var 7. nesil yazilim kodlama grafik tasarim gibi isler ogrenebilir miyim? Bilgisi olan var mı acaba?
Hiç ugrasilmaz. Kulliyen zaman kaybi. Klavyede 10 saniyede yazacagin şey için 2dk ugrasacaksin.
Emulatör ya da compiler varsa kullanılabilir belki. Bir de şu var: Apple yakın zamanda Arm'e geçecek, bilgisayar alanında. Dolayısıyla programla dilleri bir şekilde arm tabanlı Apple işletim sistemlerinde çalıştırılabilir olacak.
Yazma konusunda sıkıntı olmaz, ancak vs code gibi ortamlar iPad için var mı emin değilim.
Hic ugrasilmaz. Kulliyen zaman kaybi. Klavyede 10 saniyede yazacagin sey icin 2dk ugrasacaksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.