iPad Mini mi 10. nesil mi?

Ilk defa iPad alacağım amacim hem ders çalışıp hem de PUBG oynayacagım. Bütçe bunlara yetiyor sizce hangisi? Android dusunmuyorum.

Eğer üniversite öğrencisiyseniz kalemi ücretsiz oluyor ama fuschitanın çakma iPad kalemleri kaliteli ama orijinal almak yararınıza ve küçük ekran kullanmaya alışıksanız iPad Mini alabilirsiniz değilseniz 10 en ideal tercih

Eğer üniversite öğrencisiyseniz kalemi ücretsiz oluyor ama fuschitanın çakma iPad kalemleri kaliteli ama orijinal almak yararınıza ve küçük ekran kullanmaya alışıksanız iPad Mini alabilirsiniz değilseniz 10 en ideal tercih.

Üniversite öğrencisi değilim butceyi arttirdim mini mi Air M3 mu daha ustunu onermezsen iyi olur daha arttiramam hangisi sence hem oyun hem de ders.

M3 veya iPad 11.nesil tavsiye ederim bütçenize göre ikisi de ihtiyacınızı rahatlıkla karşılacaktır. iPad Mini'nin fiyatı iPad Air M.2 ile aynı fiyat ve almak hiç mantıklı değil tabii küçük ekran şart ise yapacak bir şey yok.

ve bütçeyi fazla zorlamadan m2 air'da alınabilir m3 ile aralarında oldukça az fark var

M3 veya iPad 11.nesil tavsiye ederim bütçenize göre ikisi de ihtiyacınızı rahatlıkla karşılacaktır. iPad Mini'nin fiyatı iPad Air M.2 ile aynı fiyat ve almak hiç mantıklı değil tabii küçük ekran şart ise yapacak bir şey yok.

ve bütçeyi fazla zorlamadan m2 air'da alınabilir m3 ile aralarında oldukça az fark var
11.nesil kaç sene götürür malum durumlar pek iyi değil almışken en az 4 5 sene götürsün istiyorum.Apple Intelligence yapay zeka mı 11.nesilde yok çünkü önemli mi 11.nesilde fiyat farkı var az da olsa

Ve bütçeyi fazla zorlamadan M2 Air'da alınabilir M3 ile aralarında oldukça az fark var

11.nesil kaç sene götürür malum durumlar pek iyi değil almışken en az 4 5 sene götürsün istiyorum. Apple Intelligence yapay zeka mı 11.nesilde yok çünkü önemli mi 11.nesilde fiyat farkı var az da olsa

11.nesil kaç sene götürür malum durumlar pek iyi değil almışken en az 4 5 sene götürsün istiyorum. Apple Intelligence yapay zeka mı 11.nesilde yok çünkü önemli mi 11.nesilde fiyat farkı var az da olsa.

11.nesil kaç sene götürür malum durumlar pek iyi değil almışken en az 4 5 sene götürsün istiyorum. Apple Intelligence yapay zeka mı 11.nesilde yok çünkü önemli mi 11.nesilde fiyat farkı var az da olsa.

11. nesil 4 yıl daha götürür ( 6 bile olabilir uygulama desteği vb.) Ve yapay zeka vb şeyler sizin kararınız Apple'da AI şu anlık kötü ama 1 büyük güncellemeyle düzelir diye düşünüyorum tabii ki her şey bütçe meselesi.

bütçe air m3e kadar yetiyo 11.nesil daha ucuz olduğunu için demiştim en iyisi m3 mü öyleyse onu almak daha mantıklı daha fazla götürür yapay zekada geliştiği için iyi olur bu arada araştırırken samsung tab s10+ modeline denk geldim fiyatı bunlar gibi sizce o mantıklımı android 3-4 sene sonra kasma yapıyor diye gördüm o nasıl

Bütçe Air m3e kadar yetiyor 11.nesil daha ucuz olduğunu için demiştim en iyisi M3 mü öyleyse onu almak daha mantıklı daha fazla götürür yapay zekada geliştiği için iyi olur bu arada araştırırken Samsung Tab S10+ modeline denk geldim fiyatı bunlar gibi sizce o mantıklı mı Android 3-4 sene sonra kasma yapıyor diye gördüm o nasıl

Samsung Tab S10+ iyi ama Apple almak yararınıza bende iPad 9 var iyi ki Samsung almamışım diyorum ve Android telefon kullanıyorum önerim eğer kalem almam diyorsanız Samsung S10+ ama kalem alacağım diyorsanız Apple alabilirsiniz önerim orijinalde Type-C kalem en ucuz F/P kalem bu tabii ki YT inceleme izleyin çoğu yabancı kanal karşılaştırma yapmıştır

Samsung Tab S10+ iyi ama Apple almak yararınıza bende iPad 9 var iyi ki Samsung almamışım diyorum ve Android telefon kullanıyorum önerim eğer kalem almam diyorsanız Samsung S10+ ama kalem alacağım diyorsanız Apple alabilirsiniz önerim orijinalde Type-C kalem en ucuz F/P kalem bu tabii ki YT inceleme izleyin çoğu yabancı kanal karşılaştırma yapmıştır
şuanlık 11.nesil almassam diğerlerinde kalem almam ekran hızıda samsungda daha iyi ben yinede ytden bakayım dönerim sağol

Samsung Tab S10+ iyi ama Apple almak yararınıza bende iPad 9 var iyi ki Samsung almamışım diyorum ve Android telefon kullanıyorum önerim eğer kalem almam diyorsanız Samsung S10+ ama kalem alacağım diyorsanız Apple alabilirsiniz önerim orijinalde Type-C kalem en ucuz F/P kalem bu tabii ki YT inceleme izleyin çoğu yabancı kanal karşılaştırma yapmıştır.

Hocam biraz baktım mini Tab S10+da S10 daha iyi ama Air M3 ile S10+da performans dışında pek fark yok diyorlar performansda Air bir tık üstte kararsız kaldım amacım kasmadan PUBG oynamak bir de ders çalışmak arada video izlerim sen olsan mini mi Air M3 mü ekranın küçük olması oyun oynarken daha olur mini ile M3 arasında büyük performans farkı var mıdır sen ne dersin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı