- Makaleler
- 2
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde çok uyguna geldiği için bu tableti aldım. Normalde iPad 7. Nesil kullanıyordum, Pro modeli 25 bine aldım bu fiyata kaçırmak istemedim. Şimdi tabletin ekranı işte sistemin hızı sesi hepsi çok iyi ekranı çok büyük olduğu için elde pek kullanışlı olmuyor. Oyun oynamak için çok büyük M.2 gibi bir işlemciyi sadece film izlemek için kullanmak istemiyorum.
Sizce bu cihazı nasıl daha verimli kullanabilirim çünkü pek işime yaramıyor, onunla yaptığım her işi 7. Nesil ile yapabiliyorum biraz daha ağır çalışıyor ama iş görüyor.
Sizce satmalı mıyım, yoksa ileride işime yarar mı? Öğrenciyim arada oyun oynarım, nadiren Office kullanırım. Onun dışında zaten bir şey yüklenmiyor. App Store ile sınırlı uygulamalar. Yaklaşık 5 senedir iOS ekosistemindeyim.
Sizce bu cihazı nasıl daha verimli kullanabilirim çünkü pek işime yaramıyor, onunla yaptığım her işi 7. Nesil ile yapabiliyorum biraz daha ağır çalışıyor ama iş görüyor.
Sizce satmalı mıyım, yoksa ileride işime yarar mı? Öğrenciyim arada oyun oynarım, nadiren Office kullanırım. Onun dışında zaten bir şey yüklenmiyor. App Store ile sınırlı uygulamalar. Yaklaşık 5 senedir iOS ekosistemindeyim.