iPad Pro 12.9 M.2 alınır mı?

Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde çok uyguna geldiği için bu tableti aldım. Normalde iPad 7. Nesil kullanıyordum, Pro modeli 25 bine aldım bu fiyata kaçırmak istemedim. Şimdi tabletin ekranı işte sistemin hızı sesi hepsi çok iyi ekranı çok büyük olduğu için elde pek kullanışlı olmuyor. Oyun oynamak için çok büyük M.2 gibi bir işlemciyi sadece film izlemek için kullanmak istemiyorum.

Sizce bu cihazı nasıl daha verimli kullanabilirim çünkü pek işime yaramıyor, onunla yaptığım her işi 7. Nesil ile yapabiliyorum biraz daha ağır çalışıyor ama iş görüyor.

Sizce satmalı mıyım, yoksa ileride işime yarar mı? Öğrenciyim arada oyun oynarım, nadiren Office kullanırım. Onun dışında zaten bir şey yüklenmiyor. App Store ile sınırlı uygulamalar. Yaklaşık 5 senedir iOS ekosistemindeyim.

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde çok uyguna geldiği için bu tableti aldım. Normalde iPad 7. Nesil kullanıyordum, Pro modeli 25 bine aldım bu fiyata kaçırmak istemedim. Şimdi tabletin ekranı işte sistemin hızı sesi hepsi çok iyi ekranı çok büyük olduğu için elde pek kullanışlı olmuyor. Oyun oynamak için çok büyük M.2 gibi bir işlemciyi sadece film izlemek için kullanmak istemiyorum.

Sizce bu cihazı nasıl daha verimli kullanabilirim çünkü pek işime yaramıyor, onunla yaptığım her işi 7. Nesil ile yapabiliyorum biraz daha ağır çalışıyor ama iş görüyor.

Sizce satmalı mıyım, yoksa ileride işime yarar mı? Öğrenciyim arada oyun oynarım, nadiren Office kullanırım. Onun dışında zaten bir şey yüklenmiyor. App Store ile sınırlı uygulamalar. Yaklaşık 5 senedir iOS ekosistemindeyim.
Bence satmayın hocam mâlum fiyatı her an artışa geçebilir. Keyfini çıkarmaya bakın.

Hocam zamanla alışırsınız benim arkadaşımdada var ellerim daha büyük ama o alışmış daha iyi oynuyor

M.2 11” ile takas düşünür müsünüz peki? Çünkü sistem ona doğru giderken elbet bir seneye bu yapılanlar ihtiyaç olmaktan zaruriyet arz edecek duruma gelecektir. Ama eliniz küçükse 11” ile takası düşünür müsünüz?

Ben de sizin yaşadığınız şeyleri ben de yaşadım biraz büyük geldi 11 inç pro daha iyi elde kullanım için ama fiyata bakarsak 11 inç şuan 25 bin aynı fiyatta olsalar ben de 12.9 alırdım. ileride sürüm güncellemeleri ile belki daha fazla özellik gelir stage maneger sadece m lerde var mesela .belki klavye de alıp laptop gibi de kullanabilirsin 12.9 bunun için daha uygun. bu arda o fiyata nereden aldınız ve ne zaman aldınız çok uygun olmuş. Ben 30800 e almıştım .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı