iPad Pro M.2 vs iPad Pro M4

fruurgkuasn

Femtopat
Daha fazla  
Sadece PUBG oynayacağım 5 yıl idare etse gayet iyi. İnc 13 ya da 12.9 olsa çok iyi ama M4 Pro 13 inc olunca fiyatı tuzlu 11 inc M4 olunca makul gibi.
Şu da var 12.9 inc M.2 mi 11 inc M4 mü diye sorsam ne dersiniz? M4 13 inc çok pahalı bilmiyorum ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki PUBG oynamak için 11 inc mi iyi olur 13 inc mi? Ellerim küçük ama 13 inc isteği var.
Bu tableti kullanan birçok profesyonel oyuncular var onlar hangi ınc'i kullanıyorlar biliyor musun?

Oyun konusunda o kadar detaylı bir bilgim yok ama 13 büyük gelecektir gibi düşünüyorum gidip bir teknonoji market de elinize alıp deneyebilirsiniz.
M4 önerme sebebim çok daha uzun bir kullanım süresi sunacak olması ek olarak diğer oyunları oynamak isterseniz ışın izleme gibi destekler sunması bunlara da ek olarak OLED ekranı.
İki cihazda çok çok güçlü cihazlar M.2 Pro da kesinlikle yetecektir artacaktır bile ama üssteki avantajları isterseniz M4 seçin.

Oyun konusunda o kadar detaylı bir bilgim yok ama 13 büyük gelecektir gibi düşünüyorum gidip bir teknonoji market de elinize alıp deneyebilirsiniz.
M4 önerme sebebim çok daha uzun bir kullanım süresi sunacak olması ek olarak diğer oyunları oynamak isterseniz ışın izleme gibi destekler sunması bunlara da ek olarak OLED ekranı.
İki cihazda çok çok güçlü cihazlar M.2 Pro da kesinlikle yetecektir artacaktır bile ama üssteki avantajları isterseniz M4 seçin.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı