iPad Pro M4 vs Tab S10 Ultra

Evet not defterine yazı yazarken özellikle hızlıca bir çizgi vs çektiğinizde gecikme olarak nasıllar onu merak ediyordum bende.

İki kalemde de herhangi bir problem hissetmedim ama isterseniz bir teknonoji marketine gidip deneyimleyebilirsiniz kalemleri de yanında bulunyor.

İki kalemde de herhangi bir problem hissetmedim ama isterseniz bir teknonoji marketine gidip deneyimleyebilirsiniz kalemleri de yanında bulunyor.

Samsung test etmiştim akıcı geliyordu gittiğim mağazada M4 işlemcili iPad açık bir şekilde yoktu test edememiştim eski IPad'lerde biraz gecikme vardı acaba o sorun çözüldü mü IPad'lerde onu merak ediyordum.

Samsung test etmiştim akıcı geliyordu gittiğim mağazada M4 işlemcili iPad açık bir şekilde yoktu test edememiştim eski IPad'lerde biraz gecikme vardı acaba o sorun çözüldü mü IPad'lerde onu merak ediyordum.

Ben Air M.2 arkadasim Pro M4 kullaniyor daha hicbirimiz boyle rahatsiz edici bir sorun ile karsilasmadik.

Dediği iPad baz model olabilir ve lamine ekran olmadığından kalemde net bir şekilde gecikme var fakat rahatsız edici değil.

Bende başka bir mağazada denedim gecikme vs yok hatta ikisi de benzer performansa sahip gecikme olarak nedense gecikme olduğunu duymuştum herhalde eski modellerde veya ekranla alakali olabilir dediğiniz gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı