iPad Pro M4 vs Tab S10 Ultra

Bende başka bir mağazada denedim gecikme vs yok hatta ikisi de benzer performansa sahip gecikme olarak nedense gecikme olduğunu duymuştum herhalde eski modellerde veya ekranla alakali olabilir dediğiniz gibi.

iPad 10'da ve iPad Pro'da kalemi denediğinizde gerçekten fark hissedemediniz mi?

iPad 10'da ve iPad Pro'da kalemi denediğinizde gerçekten fark hissedemediniz mi?

Sadece iPad 11 denedim Samsung ile bir farkı yoktu hatta GoodNotes IPad'de daha iyi çalışırken Android'de daha kötü çalışıyordu (gecikmeli) büyük ihtimalle uygulamaların tavlete uyumlu olması vsde önemli IOS'da birçok uygulama iPad iPhone icin iyi çalışıyor.

Hocam ben iPad Pro M4 13” kullanıcısıyım. Şu ana kada şikayet ettiğim tek sorun film ilzerken altta ve üstte çok fazla siyah boşluk kalması. Samsung'un en boy oranı 16 10 olduğu için böyle bir sorun yok.

Filmde dediğim gibi alt ve üstte büyük boşluklar kalıyor o yüzden çok memnun değilim. Samsungda da boşluk kalıyor olabilir ama bu kadar kalmıyordur. İnternette direkt video oynatma test videoları var anlayabilirsin oradan ne kastettiğimi.
İki tablet arasında kaldım. Apple ekosisteminde olduğum için iPad Pro alacağım gibi.

İki tablet arasında kaldım. Apple ekosisteminde olduğum için iPad Pro alacağım gibi.
Yani sana kalmış. Eğer aksesuarlarıyla birlikte sana pahalıya gelmeyecekse al güzel cihaz. Tabii ki yanında iyi bir kılıfla al. Smart folio kılıfa ben mağazada baktım hafif falan ama yanları açık ve çok ince bir de 4400 tl ye satılıyor kesinlikle bu fiyata alınacak bir şey değil.

Yani sana kalmış. Eğer aksesuarlarıyla birlikte sana pahalıya gelmeyecekse al güzel cihaz. Tabii ki yanında iyi bir kılıfla al. Smart folio kılıfa ben mağazada baktım hafif falan ama yanları açık ve çok ince bir de 4400 tl ye satılıyor kesinlikle bu fiyata alınacak bir şey değil.
iPad pro ve pencil pro yanı sıra ekran koruyucu ve kılıf düşünüyorum.

Hocam ben iPad Pro M4 13” kullanıcısıyım. Şu ana kada şikayet ettiğim tek sorun film ilzerken altta ve üstte çok fazla siyah boşluk kalması. Samsung'un en boy oranı 16 10 olduğu için böyle bir sorun yok.
İzlediğiniz filmi Aloha browser ile açın video üzerine basılı tutarak linki kopyalayın sonra Oplayer uygulamasından ağ oynat kısmına linki yapıştırın player ayarlarından fit screen seçerseniz İPad tam ekran izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı