iPad Pro mu iPad Air 4 mü?

Yer
Pythonya
Selam arkadaşlar, seneye aklımda tablet alma fikri var.
Şimdi önümde iki seçenek var;
-iPad Pro almak
- iPad Air 4 alıp yanında da bilgisayar için RTX 3060 Ti almak.
Sizce hangisini yapmalıyım? Bu arada ikisini de sık kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada iPad ve bilgisayarda ne yaptığınıza bağlı olarak seçimleriniz değişebilir.

Tablette grafik tasarım yapıp bilgisayarda çok yük gerektirmeyen işler için kullanıyorsanız 1. seçenek daha mantıklı.

Bilgisayarda modern oyunları en yüksek grafiklerde oynayayım ama tabletimde de büyük ekran ve aşırı performans gerektirmeyen işler yapacağım diyorsan da 2. seçenek daha mantıklı.

Burada iPad ve bilgisayarda ne yaptığınıza bağlı olarak seçimleriniz değişebilir.

Tablette grafik tasarım yapıp bilgisayarda çok yük gerektirmeyen işler için kullanıyorsanız 1. seçenek daha mantıklı.

Bilgisayarda modern oyunları en yüksek grafiklerde oynayayım ama tabletimde de büyük ekran ve aşırı performans gerektirmeyen işler yapacağım diyorsan da 2. seçenek daha mantıklı.
Ipad Pro’ da hoşuma giden şey 120 Hz ve büyük ekran olması, bende arada kaldım bu arada grafik tasarımı yapmıyorum ama yeni nesil oyunlar oynuyorum yüksek grafikli.
Bilgisayarda yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynuyorum şuan elimde RTX 2060Super var.

Ipad Pro’ da hoşuma giden şey 120 Hz ve büyük ekran olması, bende arada kaldım bu arada grafik tasarımı yapmıyorum ama yeni nesil oyunlar oynuyorum yüksek grafikli.
Bilgisayarda yüksek sistem gereksinimli oyunlar oynuyorum şuan elimde RTX 2060Super var.
Eğer bilgisayardaki oyunlarda yetersiz FPS alıyorum diyorsanız 2. seçeneği tercih edebilirsiniz.

Diğer türlü 1. seçeneği almanız daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı