iPad Pro vs ASUS ROG STRIX G15

Ama arkadaş "tabletler arasında en iyi tablet hangisidir?" diye bir soru sormamış. ASUS laptop mu iPad'mi demiş. O yüzden gereksiz yazdıklarınız.

Oyunlar ne tarz oyunlar? Mobil oyuncu musunuz PC oyuncu mu?

Aga karışık diyelim hem PUBG oynayacagım hem de PC oyunları Zula ve Roblox vb.

Aga karışık diyelim hem PUBG oynayacagım hem de PC oyunları Zula ve Roblox vb.
Dediğiniz tüm oyunlar bilgisayarda oynanabiliyor. Edit konusunda zaten bilgisayardan yapacağınız edit tabletle karşılaştırılamaz bile. Ben Asus öneririm. iPad kapalı bir kutu gibi. Hiçbir şey yapamazsınız.

Tabletler güzel ancak fena olmayan bir telefonun varsa bence bilgisayar almak çok daha mantıklı.

Dediğiniz tüm oyunlar bilgisayarda oynanabiliyor. Edit konusunda zaten bilgisayardan yapacağınız edit tabletle karşılaştırılamaz bile. Ben ASUS öneririm. iPad kapalı bir kutu gibi. Hiçbir şey yapamazsınız.

Sağ ol. Bir de 512 GB bu dediklerim gibi uzun yıllar yeter mi?

Hardcore oyuncu değilsen yetecektir. Editler zaten öyle 10-20 GB kaplayan şeyler değil. Ben mesela RDR'den tut Valorant'dan tut tüm oyunları oynarım ve 512 bana hayatta yetmiyor. Ben 1 TB yükselteceğim ama sizin işinizi görecektir. Görmezse de SSD yükseltmesi çok zor bir iş değil.

Yalnız bir laptopa 21k verip Ryzen 7 4800H kullanmak hiç mantıklı değil. Dilerseniz farklı bir konu açın 21K civarında laptop önerisi diye size oradan en iyisini önerelim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı