iPad Pro vs Huawei Matepad Pro

ardags35

Hectopat
Arkadaşlar kardeşime oyun ve gündelik kullanım için tablet alacağım fakat tabletler hakkında pek bir bilgim olmadığı için size danışmak istedim.
  1. iPad Pro Wi-Fi 128 GB 11"
  2. iPad Air Wi-Fi cell 64 GB 10.9"
  3. iPad Wi-Fi + cellular 128 GB 10.2"
  4. Huawei matepad Pro 6/128 GB 10.8"

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablette iPad'den şaşma derim bütçe sıkıntın yoksa. Sim kartlı alman zorunlu olarak gerekmiyorsa boşuna para vermene gerek yok. Paran varsa 1.seçenek en iyisi.

MatePad Pro hakkında bir fikrim olmadığı üzere iPadler hakkında konuşmak ve bilgilerimi size elimden geldiğince vermek istiyorum.

Ben iPad Pro 11’’ Wi-Fi modelini bildiğiniz Ultrabook yerine kullanıyorum ve sıkıntı çekmiyorum. Ödevlerim, ses kayıtlarım, gündelik kullanım, Pencil ile defter niyetine kullanım olsun her işimi görüyor ve keşfettikçe daha da kullanışlı hâle geliyor. Kullanırken her geçen gün bir şeyler fark ediyorum. Şu var ki ben bu modeli gözüm 144HZ’e alıştığı için aldım. 120HZ benim için bir nimet.

Benim size önerim Cellular iPad Air 4 modelini almamanız, inanılmaz bir masrafa giriyor. Cellular modeli tercih etmezseniz eğer, kardeşinizin derslerinde katkıda bulunabilecek Pencil 2. nesile bütçe ayırabilirsiniz. Wi-Fi bulunmayan bir yere giderseniz muhtemelen telefonunuzdan Hotspot açarak İnternet’e erişim sağlayabilirsiniz. Kardeşiniz, Türkçe ödevlerini Matematik problemlerini bile kalemle iPad’de çözebilir. A14 işlemcisi ile hiç sıkıntı çekmeden oyunlar oynayabilir ve memnun kalabilir.

İleride kardeşinize klavye ve mouse hediye ederek cihazı ultrabooka çevirebilirsiniz. Muhtemel dizüstü masrafından kurtulursunuz.

iPad 8. nesil A12 kullanıyor ve 3 sene daha erken ömrü dolacaktır. Bütçeniz varsa iPad Air 4’ü kesinlikle tercih edin.

iPad Air 4 Wi-Fi 64GB giriş seviyesi ve Apple Pencil 2 almanızı öneririm. Ödevler, uygulamalar, günlük kullanım, sistem boyutundan sonra muhtemelen 40 GB yer kalacaktır. 40 GB ile oyunlarla doldurulabilir. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı