iPad üzerinden Windows 10 kullanılır mı?

Bedy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malumunuz PC fiyatları aldı başını gitti ben de nakit ihtiyacından dolayı bendeki emektarı elden çıkartacağım. Temel olarak bir Windows işletim sistemi kullanmam gerekiyor, kasa toplamak mümkün değil, laptop almak hayal oldu sadece. Be nde şöyle bir şey düşündüm eğer mümkünse bilgi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
GeForce NOW gibi bir sanal makine olduğunu varsayalım ve ben bu makine üzerinden aynı bir kişisel bilgisayarım varmış gibi iPad üzerinden kullanabilir miyim? Bunun mümkünatı nedir? iPad 8. nesil var klavye ve kalemi mevcut ve hızlı internetim var, yani sanal makine kullanımında sorun yaşamam fakat böyle bir sistem olursa aşırı derecede işime yarar. Sizden ricam böyle bir şey mümkün mü bilgilendirirseniz sevinirim.

Peki bunu nasıl mümkün kılarız hocam bilgi verebilir misiniz? Çünkü aşırı işime yarayacak bir yöntem. Yani nereden kiralarım hangi uygulama ile iPad ile bağlanırım bir fikriniz var mı?

Hocam kiralama işini bilmem ama bazı programlar indirip kullanabilirsiniz. Ayrıca sadece iPad değil telefondan bile kontrol edebilirsin ama küçük ekran olduğu için telefondan kullanmak manasız.

Hayır kullanabilirsiniz. Hatta ister telefon ister bir tarayıcısı olan akıllı saat. Fark etmiyor. Ve performans bayağı bir iyi oluyor. 1000 MB/s'lık bir internet var hatta.

Peki kiralama olarak nereyi tavsiye edersiniz?

Hocam kiralama işini bilmem ama bazı programlar indirip kullanabilirsiniz. Ayrıca sadece iPad değil telefondan bile kontrol edebilirsin ama küçük ekran olduğu için telefondan kullanmak manasız.

Anladım hocam cevapların için gerçekten çok müteşekkirim araştırmaya devam edeyim. Hizmet neresi daha uyguna sunuyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı