iPad vs Mini vs Air

Sefesc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. iPad almayı düşünüyorum ama bir sürü çeşidi olduğu için kararsız kaldım. Ayrıca bu konuya pek hakim değilim. Oyun oynamak edit yapmak vs. Ama dediğim gibi bir sürü çeşitleri var. Sizce iPad Air 4 veya 5 mi yoksa iPad 9.nesil mi yoksa iPad mini 6.nesil mi alayım? Bu arada bütçem 10K-15K arası. Emin olmak ve bilgi sahibi olmak için yazdım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamak istiyorsanız Mini 6 işinizi görür. Edit için Air serisini önerebilirim. Bende de Air 3 var. Neredeyse 4 sene olacak hâlâ kullanıyorum. Ara sıra donmaya başlasa da hor kullandığımı varsayarsak normal. Air 5’i önerebilirim.

Merhaba. iPad almayı düşünüyorum ama bir sürü çeşidi olduğu için kararsız kaldım. Ayrıca bu konuya pek hakim değilim. Oyun oynamak edit yapmak vs. Ama dediğim gibi bir sürü çeşitleri var. Sizce iPad Air 4 veya 5 mi yoksa iPad 9.nesil mi yoksa iPad mini 6.nesil mi alayım? Bu arada bütçem 10K-15K arası. Emin olmak ve bilgi sahibi olmak için yazdım. Teşekkürler.

iPad Pro 4. nesil sahibiyim taşırken çok zor oluyor. İnce fakat bayağı ağır, kütük gibi bir şey. Çantada ağırlık olarak çok fark ettiriyor. Demek istediğim büyük bir modelini alma yanında taşımak istiyorsan.

Merhaba. Bütçeniz el veriyorsa ilk tavsiyem her zaman Air 5 olur, yoksa ikinci el uygun fiyata bulunuyorsa Air 4, o da olmuyorsa iPad 9 derim. Hilkat garibesi iPad 10'u asla tavsiye etmiyorum, belli şartlar dışında da Mini serisine bakmak pek akıl karı değil bence, o fiyatı verdikten sonra Air alırdım ben açıkçası.

Oyun oynamak için Mini dışındakilerin fazla büyük olduğunu düşünsem de Air 5 alıp M1'in performansından faydalanmak da cazip, edit için de M1 sizi çok mutlu edecektir. Ama hiçbir iPad kısa ve orta vadede üzmez, uzun vade için ise yüksek kapasiteli Air veya Pro mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı