iPad yerine Samsung alınır mı?

Ne amacla kullanacaksiniz?
Pubg oynayacağım yani daha doğrusu oyun

Max 28k

Eski IPad'imi 2016'da almıştım şu an annemde kendileri. iPad Air 2.YouTube ve Netflix kullanıyor sadece arada da sarı sitede geziniyor ev vs bakmaya. Kasmadan kullanıyor. 2016 model Samsung tableti olsa böyle kullanamazsın muhtemelen ana ekranda vs kasar. Ona göre kararını ver. Ben iPad diyorum.(uzun süreli kullanım için)Samsung ekran konusunda daha iyi ama.

Bak bu çok doğru. Benim kuzenimin iPad 6.nesili bile hala güncel oyunları açabiliyor.

Air alacagima kesinlikle Samsung alirim ama pro diyorsaniz iPad. Burada ekosisteminiz de onemli tabi ekosisteminiz Apple ise her kosulda iPad.
Air alacak kadar bütce var yani Samsung öneriyorsun değil mi?

iPad diyorum. Samsung 120 FPS bütçe de çok yüksek değil ama uzun ömürlüde istediğim için (daha sonra satmak gibi) iPad daha iyi olur ama bayağı kararsızım yav. Biri söylesin.
Samsung varken iPad seçenek olamaz. Samsung'un herhangi modeli 🙂

S10+ iyidir, en ucuz Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Resmi satıcı, Hepsiburada.

Ben fanboyum diye bagiran guzel bir yorum.

PUBG oynayacağım yani daha doğrusu oyun.

Max 28k.

Bak bu çok doğru. Benim kuzenimin iPad 6.nesili bile hala güncel oyunları açabiliyor.

Air alacak kadar bütçe var yani Samsung öneriyorsun değil mi?

Ekosisteme gore bir tercih yapabilirsiniz 120Hz ekran onemliyse S9+ veya S10+ bakabilirsiniz aralarinda cok fark yok ama fiyatlari yakin oldugu icin S10+ daha iyi bir secenek olabilir.

Ben fanboyum diye bagiran guzel bir yorum.
Şarjı adam gibi gitmeyen, APK yüklenmeyen, Samsung'un daha iyi işlemci kullanmasını görmeme rağmen Apple'a para harcıyorum diye bağıran güzel bi' yorum.

1734016902683.png

Ama + serilerin ekrani aşırı buyuk ve bu oyun icin bir Dezavantaj'a donusebilir o yuzden cok guc gerektirecek oyunlar oynamiyorsaniz duz S9 12/256 alabilir ya da S10 bekleyebilirsiniz.

Şarjı adam gibi gitmeyen, APK yüklenmeyen, Samsung'un daha iyi işlemci kullanmasını görmeme rağmen Apple'a para harcıyorum diye bağıran güzel bi' yorum.

Eki Görüntüle 2372720

Yorumunda demissin ki Samsung varken iPad secenek olmaz iPad Pro'nun islemcisi mi daha kotu M.2 bile şu an S10 serisinin islemcisi ile ham guc konusunda yarisir sadece teknonojisi geride kalıyor o da cikis yilina gore normal.

Sen kacak uygulama indiremeyeceksin diye iPad les mi oluyor?

Max 28k

Ekosisteminize bagli ama cihaz olarak degerlendirilirse sirf ekrandan dolayi iPad tercih etmezdim, ama tek bir gercek var uzun omurlu cihazlar uretiyor Apple, Samsung ne kadar telefonda kendini gelistirse de bence tablette biraz daha gelistirmesi lazim.

Ben degilim hocam konu sahibi. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekosisteminize bagli ama cihaz olarak degerlendirilirse sirf ekrandan dolayi iPad tercih etmezdim, ama tek bir gercek var uzun omurlu cihazlar uretiyor Apple, Samsung ne kadar telefonda kendini gelistirse de bence tablette biraz daha gelistirmesi lazim.

Ben degilim hocam konu sahibi. :)
Pardon hocam yanlış etiket oldu.

Max 28k

Ben s10 serisi al derim.

Pardon hocam yanlış etiket oldu.

Ben s10 serisi al derim.
Ekosistem konusunda ne dersin? Tv samsung ev eşyaları dahil var bizde
Bide bişi sorcam Samsung alınmaz diyorlar 2yıl sonra çöp max 3yıl gider diyorlar(Pubg konusunda) sence normalde samsungcuyum ben zaten ama bi değişime gidesim var kararsızım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı