iPad'de Jailbreak nasıl yapılır?

Bilgisayarsız pek mümkün değil.
Tamamdır sağol cevabın için bide yukarıdaki arkadaşın dediğini deneyeyim bakayım. Hiçbişey yüklenmiyor sürüm yüzünden inşallah olur ya insta yutup twitch falan oyunlarda çoğu ios14 üstü neyse ben denemeye Yen'i haber olursa yazarsın.

AppAdmin iOS 10 için çalışmıyormuş. Güncel bir iOS çalıştıran bir iPhone veya iPad'e şuan kullandığınız iPad'de olan Apple hesabını açıp istediğiniz uygulamayı indirin sonra iPad'inizden uygulamanın App Store sayfasına girin indirmeye çalıştığınızda eski sürümü indirecektir.
Tamam o yöntemi biliyorum başka cihaz yok ama denerim peki oyun indirirsem nasıl güncelleyeceğim?
 
iOS sürümünüz desteklemiyorsa güncelleyemezsiniz. Oyunun en son iOS 10 destekleyen sürümünü yani eski sürümünü indirir.
Tamam yani kendi kendine kaldırılmaz oyun dimi? Güncellemeden oynamam ne kadar mümkünse oynamaya çalışırım artık ama insta twitch falan lazım onları güncellemedende olur teşekkürler.
 
Yok kaldırılmaz ancak güncelleyin diye uyarı çıkabilir, durum oyuna bağlı.
Hocam yaptım ama twitch yine sürüm hatası verdi inmedi bile YouTube indi ama güncelleme istedi oyunu daha denemedim ama oda güncelleme isteyecektir yüksek ihtimalle DC Chrome Mail sorunsuz çalıştı ama ben twitch için yapmıştım sanarım onun çözümü ya eski sürümü indireceğim ya da jailbreak ama şuna elimde pc yok.
 
Hocam yaptım ama Twitch yine sürüm hatası verdi inmedi bile YouTube indi ama güncelleme istedi oyunu daha denemedim ama oda güncelleme isteyecektir yüksek ihtimalle DC Chrome Mail sorunsuz çalıştı ama ben Twitch için yapmıştım sanırım onun çözümü ya eski sürümü indireceğim ya da jailbreak ama şuan elimde PC yok.
Hocam jailbreak yapsanız bile yine eski sürümü indirebilirsiniz yeni sürümü jailbreak olsa bile indiremezsiniz ne yazık ki siz yine de Twitch'i tekrar deneyin olmazsa tarayıcıdan kullanırsınız.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_0017.PNG
    IMG_0017.PNG
    174 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0018.PNG
    IMG_0018.PNG
    173,5 KB · Görüntüleme: 33

Geri
Yukarı