iPad'e yabancı siteden virüs bulaşır mı?

Max. takvim virüsü veya Adware yersiniz eğer birsey olursa. Ki olacağını da sanmıyorum. Youtube' de takvim virüsü çözücüler var. Orada yaptıkları işlemlerde olan şeyler senin tabletinde de var mı ona bak. Varsa adımları uygula. Sitenin bildirimlerine izin verdiysen sadece bildirim gelir siteden virüs bulaşmaz. Pop-Up çıktıysa ve oradan bir şey indirdeysen sorun çıkabilir.
Malum sitede bari bilindik olanı kullansaydınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam burada olduğu gibi bir virüs yok bende. Takvimde böyle birşey yok ve adamın delete yaptığı account bende gözükmüyor zaten. Yani sorun yok anlamına mı geliyor?

Son düzenleme:
Max. takvim virüsü veya Adware yersiniz eğer birsey olursa. Ki olacağını da sanmıyorum. Youtube' de takvim virüsü çözücüler var. Orada yaptıkları işlemlerde olan şeyler senin tabletinde de var mı ona bak. Varsa adımları uygula. Sitenin bildirimlerine izin verdiysen sadece bildirim gelir siteden virüs bulaşmaz. Pop-Up çıktıysa ve oradan bir şey indirdeysen sorun çıkabilir.
İzin verme durumu derken benim önüme bir şey çıkmadı çıktıysa da özellikle indirme gibi bir şeye basmadım.
Hocam Norton yükledim. O bahsettiğim siteyi buldum sanırım. Bu siteye girmemenizi öneririz diye bildirim çıktı.
IMG20220420015942.jpg
IMG20220420015950.jpg

IMG20220420020526.jpg

Şuan bunları gösteriyor. Şüphe etmeli miyim hâla yoksa sıkıntı yok mudur? Bir kere bir siteye girerken kırmızı yazılar çıkmıştı büyük. Tehlike gibi birşey yazıyordu. Ama ondan bir
şey olmaz herhalde. Üstüne basıp birşeyler yapmadım. Hard reset olaylarına girmeme gerek yok değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı