iPhoe 5S, iOS 8'de Sorun Yaratıyor mu?

Cazzarie

Kilopat
Merhaba bu zamanda iphone 5s alınsa çıkacak olası sorunlar nelerdir ? Can sıkıcı sorunları oluyor mu ? iOS 8 yükleyince takılmalar yavaşlamalar meydana geliyor diye duydum eğer öyle olursa iOS 7'ye döndürme şansımız var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 8 ile kasma, takılma gibi sorunlar olmuyor. Hala alınabilecek bir telefon.

Ben kullananlardan bir sorun duymadım ancak bildiğim bir şey var. O da, güncelledikten sonra geri dönüşün yok..

Peki kasma dışında herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ? İos 8 sorunlu değilse performansı arttırıyor mu ?

iPhone 5s guncellemeleri oyunlari vs uygulamalari sorunsuz 2 yil daha rahat goturur.

2 yıldan sonra ne gibi sorunlar çıkar ?
ios un cikacak surumune gore kasma yasanabilir ama bence bu dusuk bi ihtimal. 4s ciktigi zaman almistim yaklasik 2 bucuk yildan fazla kullandim 6 plus alana kadar diyeyim. 4s e ios 7 yi yuklerken kasar mi diye korkarak yukledim hic bi sorun olmadi ios8 i yukledim kasarsa yapcak bisey yok dedim zerre kasma olmadi simdi kuzenim kullaniyo telde hic sorun yok. 5s, 4s ten cok daha iyi bi telefon kardesim kullanmisti ordan biliyorum. 2 sene dedigime bakma forumu gezersen 3 diyenlerde cikar. 2 sene rahat goturur dedigim 3 senede olabilir.

Kardeş ios 8 de kasma olmasının tek sebebi daha hala tam olarak oturmamıştı sistem. Yeni gelmişti. Güncelleme geldikçe geçti. 5S hiçbir şekilde oyunlarda veya herhangi bir şey yaparken kasmaz. 2 yıldan fazlada götüreceğini tahmin ediyorum. Yeni ios çıkarsa yine ilk başlarda belki sıkıntı olur ama ondada güncelleme geldikçe geçer. Merak etme.

3 yılın sonunda güncelleme yapmazsam yine kullanabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…