iPhoe 5S, iOS 8'de Sorun Yaratıyor mu?

Cazzarie

Kilopat
Merhaba bu zamanda iphone 5s alınsa çıkacak olası sorunlar nelerdir ? Can sıkıcı sorunları oluyor mu ? iOS 8 yükleyince takılmalar yavaşlamalar meydana geliyor diye duydum eğer öyle olursa iOS 7'ye döndürme şansımız var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldan sonra ne gibi sorunlar çıkar ?
ios un cikacak surumune gore kasma yasanabilir ama bence bu dusuk bi ihtimal. 4s ciktigi zaman almistim yaklasik 2 bucuk yildan fazla kullandim 6 plus alana kadar diyeyim. 4s e ios 7 yi yuklerken kasar mi diye korkarak yukledim hic bi sorun olmadi ios8 i yukledim kasarsa yapcak bisey yok dedim zerre kasma olmadi simdi kuzenim kullaniyo telde hic sorun yok. 5s, 4s ten cok daha iyi bi telefon kardesim kullanmisti ordan biliyorum. 2 sene dedigime bakma forumu gezersen 3 diyenlerde cikar. 2 sene rahat goturur dedigim 3 senede olabilir.

Kardeş ios 8 de kasma olmasının tek sebebi daha hala tam olarak oturmamıştı sistem. Yeni gelmişti. Güncelleme geldikçe geçti. 5S hiçbir şekilde oyunlarda veya herhangi bir şey yaparken kasmaz. 2 yıldan fazlada götüreceğini tahmin ediyorum. Yeni ios çıkarsa yine ilk başlarda belki sıkıntı olur ama ondada güncelleme geldikçe geçer. Merak etme.

ios un cikacak surumune gore kasma yasanabilir ama bence bu dusuk bi ihtimal. 4s ciktigi zaman almistim yaklasik 2 bucuk yildan fazla kullandim 6 plus alana kadar diyeyim. 4s e ios 7 yi yuklerken kasar mi diye korkarak yukledim hic bi sorun olmadi ios8 i yukledim kasarsa yapcak bisey yok dedim zerre kasma olmadi simdi kuzenim kullaniyo telde hic sorun yok. 5s, 4s ten cok daha iyi bi telefon kardesim kullanmisti ordan biliyorum. 2 sene dedigime bakma forumu gezersen 3 diyenlerde cikar. 2 sene rahat goturur dedigim 3 senede olabilir.
3 yılın sonunda güncelleme yapmazsam yine kullanabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı