iPhone 11 128 GB alınır mı?

Bütçe
15.000
Android sıkmaya başlamış diyor siz gelmiş hala andoridler var diyorsunuz.

2. el piyasası olan bir telefon markası Apple. Yenilenmiş alınmaz fakat ikinci elden uygun bir tane telefon bulabilirseniz aldığınız fiyata, hatta daha üstüne bile elden çıkarma durumunuz olabilir. Sarı siteye bakın.

Android sıkmaya başlamış diyor siz gelmiş hala Android'ler var diyorsunuz.

2. el piyasası olan bir telefon markası Apple. Yenilenmiş alınmaz fakat ikinci elden uygun bir tane telefon bulabilirseniz aldığınız fiyata, hatta daha üstüne bile elden çıkarma durumunuz olabilir. Sarı siteye bakın.

Bu bütçeye iPhone 12 anca bulunur, bulabildiği cihaz da muhtemelen 64 GB olduğu için çok sıkıntı yaratacak. Arkadaşım A35'ten iPhone 12'ye geçti geçtiğine pişman oldu cihaz oyunlarda çok ısınıyor drop yiyor arka kamerası ikinci elde 7-8 bine satılan android telefonlardan kötü. Cihaz 2. el olduğu için değişeni var mı yok mu belli değil bununda riski var. Bu fiyata alacağı IPhone'dan sonra Android'i geri özler.

Android sıkmaya başlamış diyor siz gelmiş hala Android'ler var diyorsunuz.

Hocam kimseye silah zoruyla Android aldıramayız ama illa iPhone kullanacağım diye de rezalet bir telefon önermenin mantığı yok bence. Aradaki farklar ortada eğer illa sırf iPhone olsun diye tüm bu özelliklerden kısmak isterse arkadaşın keyfi bilir bizim hayatımızda değişen bir şey olmayacak ama arkadaş en fazla 1-2 sene sonra pişman olacak.

Onlar eskide kaldı. Kaç yıldır kullanıyorum ban yemedim. Arkadaşlarım da kullanıyor yiyen görmedim.
Arkadaşların yemedi diye ve sen kaç yıldır yemiyorsun diye eskide kalmadı dostum. Kimsenin kul hakkını boynunuza almayın.

PUBG gibi oyunlarda FPS configinin fark edilmesi çok düşük. Eskiden çok kullanmıştım. ;

@Furkan_001 Hocam sıkıntı nedir ya? 😂

Arkadaşların yemedi diye ve sen kaç yıldır yemiyorsun diye eskide kalmadı dostum. Kimsenin kul hakkını boynunuza almayın.

Yeni yöntemler çıktığı için eskide kaldı demiştim, FPS kilidini kaldırıcı Config'e ban atılmıyor. Diğer kullanıcıların oyun deneyimine etki edenlere atılıyor. Bu uygulamaların milyonlarca kullanıcısı var, ne sosyal medyada ne de başka yerde bu Config türünden ban yiyen görmedim. Boş yere 30-40 FPS kaybı var en az, oynanışı bayağı etkiler oda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı