Çözüldü LoL'de WASD tuşları çalışıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Captan636

Decapat
Daha fazla  
LoL'de kolaylık olsun diye WASD kullanmak istiyorum ama oyunda yok.

Dosya Ekleri

• wr.PNG
    wr.PNG
    85,5 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
LoL'de kolaylık olsun diye wasd kullanmak istiyorum ama oyunda yok.

Şu anlık, PBE yani test sunucusunda mevcut. Bayağı bir süre test edeceğiz demişlerdi. Tüm buglar fixlenince, sorun kalmayınca asıl sunuculara getireceğiz denildi. Denemek istiyorsanız, şu sayfadan kayıt olup deneyebilirsiniz. Şu tarz saçma bugları kaldırıp getireceğiz deniliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
LoL'de kolaylık olsun diye WASD kullanmak istiyorum ama oyunda yok.
Daha gelmedi diye biliyorum. Onu hemen getirmeyebilirler çünkü oyunun oynanışında bariz bir fark yaratıyor. Özellikler, ADC rolü için kite mekaniğini oldukça kolaylaştırıyor; bu da oyun içinde diğer şekilde oynayan oyunculara nazaran bir avantaj sağlıyor. Bu tarz şeyleri dengeleyip öyle getirirler yüksek ihtimalle. 2026 başı veya ortası gibi gelir diye düşünüyorum.

LoL'de kolaylık olsun diye wasd kullanmak istiyorum ama oyunda yok.

Şu anlık, PBE yani test sunucusunda mevcut. Bayağı bir süre test edeceğiz demişlerdi. Tüm buglar fixlenince, sorun kalmayınca asıl sunuculara getireceğiz denildi. Denemek istiyorsanız, şu sayfadan kayıt olup deneyebilirsiniz. Şu tarz saçma bugları kaldırıp getireceğiz deniliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı