iPhone 11 2023 yıllında hala alınır mı?

• Konuyu başlatan zetaV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 3.250
Herşeyin CPU olmadığını bilmeyen birisi yazık, iPhone 11 dediğiniz cihazIn ekran teknolojisi en düşük segment telefonlarla aynı neredeyse.
Donanım olmadıktan sonra ekran ne işe yarayacak acaba ? Yüzüne mi bakacaksınız ? Ve iPhone 11'in ekranı o kadar kötü değil. İPS ekrana göre normal. Yazılım desteği iki gün olup çöp bir cihaza para vermek çok daha saçma.

Her yerde sıfır alınmayacağını, ikinci el alınacağını yazıyorum. Kullanıcılarını önemsemeyen ve güncelleme göndermeyen bir markayla iyi günler.

fiyat performansına göre demeye çalıştım,tamam snapdragon konusunda haklısın da o kadar da kötü bir cihaz değil
Kötü bir cihaz.

İkinci el yurt dışı imkanı yoksa ve iphone istiyorsan mecbur alacaksın.Ben telefon araştırırken iphone 11 11000 tlydi alınmaz diyorlardı 13000 oldu derken 18000 oldu yarın 22000 olacak gene aynı tartışmalar olacak.Alacaksan al kısaca.

İlla almak istiyorsa yapacak bir şey yok. Bu fiyatlara ikinci el garantili temiz 12 serisi bulabilir. Ekran dışında 11 iyi cihaz. Ekranı da normal bir IPS panele göre daha iyi ama AMOLED panellerin yanında sırıtıyor. Şahsen ben almam. Kullanıcısı üzmez, bir de 64 GB almak mantıklı değil, yetmeyecektir. S22 ekran ve kamera noktasında daha iyi cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı