S23FE ile iPhone 11 rakip mi? Bu tarz kişileri dikkate almayın arkadaşlar.
Akşam akşam güldürerek beni keyiflendirdin ya dostum. Parayı verdikten sonra savunursun böyle tabii ki.
İleriye dönük bir cihaz değil. Şu an için günü kurtarır, alınır ama sıfır olarak 20.000 liraya değecek bir cihaz değil. Yüksek olasılık 2 seneye kadar güncelleme desteği de kesilir diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var alırsanız da güncelleme haricinde akıcılığında, kamera performansında ve stabilitesinde uzunca bir süre bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum. Neticede 2024'e doğru geliyoruz iPhone 7 kullananlar bile halen daha akıcı bir şekilde kullanabiliyorlar cihazlarını.
Sana birşey anlatmaya gerek yok, tarafsız değilsinBana rakibini söyle. iPhone 11 en çok neyle karşılaştırılıyor veya niye karşılaştırılıyor bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı cihaz IPhone'dan sonra o cihaz çünkü seni dikkate almasalar daha iyi olacak sanki. Bu başlığın altında bile S23 FE diyenler var ne anlatıyorsun.
Parayı vermeden önce de aynı şeyi düşünüyordum sadece yanılmadığımı gördüm hep aynı şeyler 1-ekran 2-fiyat ekranı beni hiç rahatsız etmedi fiyat konusu da evet hiçbir cihazın ederi bu fiyatlar değil ama her sene daha da üstüne katlanarak artıyor fiyatlar ocaktan sonra bu tutar uygun gelecek bu sefer.
Selam, şu an kullanmakta olduğum S20FE Snapdragon modeli var ve ayrı olarak iPad Air 5'im var. Bu ikisini satıp, IP 11 128 GB almayı düşünüyorum. Çünkü Samsung'dan Instagram'a story attığım zaman kalitesi bir hayli düşüyor. Öyle aman aman beklentim yok. Kamerası ve kalite düşmediği için iki cihazımı satıp almam mantıklı mı? 2026 ya kadar güncelleme alacakmış zaten. 2023'ü saymazsak 2-3 yıla kadar değiştiririm zaten.
Bana rakibini söyle. iPhone 11 en çok neyle karşılaştırılıyor veya niye karşılaştırılıyor bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı cihaz IPhone'dan sonra o cihaz çünkü seni dikkate almasalar daha iyi olacak sanki. Bu başlığın altında bile S23 FE diyenler var ne anlatıyorsun.
Parayı vermeden önce de aynı şeyi düşünüyordum sadece yanılmadığımı gördüm hep aynı şeyler 1-ekran 2-fiyat ekranı beni hiç rahatsız etmedi fiyat konusu da evet hiçbir cihazın ederi bu fiyatlar değil ama her sene daha da üstüne katlanarak artıyor fiyatlar ocaktan sonra bu tutar uygun gelecek bu sefer.
2026'ya kadar kim ne destek alıyor? 2024'te son güncellemesini alacak ve artık LCD ekrana 20.000 küsur para verilmez.
Pekâla fanboy. Gidip 1 sene ömrü kalmış telefona 15 - 20k mı verelim o zaman? Saçmalık.
Sana bir şey anlatmaya gerek yok, tarafsız değilsin![]()
Adam 2-3 sene kullanacağım diyor bir sene daha güncelleme alacak bu cihaz kaldı ki güncelleme kesildiğinde cihazın ömrümün bittiğini hangi üstün zeka sana söyledi iPhone 7 kullananlar var halen.
Bana rakibini söyle. iPhone 11 en çok neyle karşılaştırılıyor veya niye karşılaştırılıyor bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı cihaz IPhone'dan sonra o cihaz çünkü seni dikkate almasalar daha iyi olacak sanki. Bu başlığın altında bile S23 FE diyenler var ne anlatıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.