Bulunduğu fiyat bandındaki telefonlara nazaran daha iyi, alınır.
Tamam hadi git plastik kutusu androidlerinle takıl en kötüsü doğru bu yüzden satışları zirvede sen bilirsin internet hiçbir şey bilmeyen ukalalık taslayan binlerce insanla doluyor burada kesin olarak net olarak alınmaz diyorsan reis biliyorsun işi demek ki akıllı telefon icat edildiğinden beri kullanmışsın sanırım cihazları...
Sıfır olarak alınmaz dostum konu Apple fanlarıyla dolmuş inanılır gibi değil bu nasıl bir fanboyluk![]()
Fanboyluk arıyorsan Android avukatlarına bak. Samsung planlı eskitme yapmaz diyenden tutta Xiaomi'nin leş kameralarına iyi deyip Xiaomi avukatlığı yapanlar var forumda.
İP11 de durum çok farklı değil.
11 ile ekran süreleri aşağı yukarı aynı. 828p ekranla kör olacağıma prizle ilişki yaşarım daha iyi.
iPhone 11'in batarya performansı iOS 16.3 le beraber bayağı iyi bir seviyeye geldi. S22 hala batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz.
Kendim SE 2020 kullandım. 11 le aynı panele sahip. Bir kere şikayet etmedim. Kâğıt üzeri verilerle düz mantık kurmaya bayılıyorsunuz.
iPhone 11'in batarya performansı iOS 16.3 le beraber bayağı iyi bir seviyeye geldi. S22 hala batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz.
iPhone 11 2023 de alınır mı? Farklı modelleri önermeyiniz.
iPhone kullansa bu millet emin ol böyle konuşmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.