iPhone 11 2026'da kaç TL eder?

Merhaba, iPhone 7 Plus'ım 4. kattan düşüp parçalandı. Babama yeni bir telefon almamız gerektiğini söyledim. Babamda yurt dışı iPhone 14 Pro Max var ama 2026 Ocak'ta hattı açılacak. O da dedi ki: "Ocakta bu telefonu sana veririm, ben Android'e geçerim."

Ben de dedim ki: "4 ay beklemek uzun, şimdilik geçici bir telefon alalım." Babam da "yenilenmiş iPhone 11 alalım" dedi ama şart koydu: “15.000 TL'ye alırsak, 2026 Ocak'ta onu daha yüksek fiyata satamazsak, iPhone 14 Pro Max'i vermem. 11 ile devam edersin.”

Sizce 2026 Ocak'ta iPhone 11, 15.000 TL'den fazla eder mi?
Ekonomiye bağlı bir durum. O telefon 15 bin TL olursa ekmek 30-35 TL olur.

Yenilenmis telefonu 15'e satacak kişi bulmak zor Sahibinden'de.

Peki neden hala soruluyor konuşulmaya devam ediliyor marka ismi globalleşmiş soruldukça popülerliği artıyor garip şekilde böyle bir yönü de var tarihi geçse kimse hatırlamaz o zaman miladını doldurduğu anlaşılır.

Peki neden hala soruluyor konuşulmaya devam ediliyor marka ismi globalleşmiş soruldukça popülerliği artıyor garip şekilde böyle bir yönü de var tarihi geçse kimse hatırlamaz o zaman miladını doldurduğu anlaşılır.

Tarihi geçince neden hatırlanmasın. Kaç yıl olmuş ama hala hatırlanan her türlü ürün var. Efsaneleşmek oluyor bu.

Merhaba, iPhone 7 Plus'ım 4. kattan düşüp parçalandı. Babama yeni bir telefon almamız gerektiğini söyledim. Babamda yurt dışı iPhone 14 Pro Max var ama 2026 Ocak'ta hattı açılacak. O da dedi ki: "ocakta bu telefonu sana veririm, ben Android'e geçerim."

Ben de dedim ki: "4 ay beklemek uzun, şimdilik geçici bir telefon alalım." babam da "yenilenmiş iPhone 11 alalım" dedi ama şart koydu: “15.000 TL'ye alırsak, 2026 Ocak'ta onu daha yüksek fiyata satamazsak, iPhone 14 Pro Max'i vermem. 11 ile devam edersin.”

Sizce 2026 Ocak'ta iPhone 11, 15.000 TL'den fazla eder mi?

15.000 TL'ye A35 ya da A36'lara bakabilirsiniz.

İphone 7-8 tarzı bir telefon alıp 4 ay kullan hiç 15 bin tlye İphone 11 masraflarına girme. İkinci el 7-8ler uygun fiyata oluyor aldığın fiyata tekrardanda satarsın.

Yukarıda ki arkadaşlara katılıyorum. Al bir iPhone 7-8 4 ay kullan. Sonrasında iPhone 14 Pro Max’ı 8 ay kullanırsın. iPhone 11’e 15.000 TL verilmez artık.

Tarihi geçince neden hatırlanmasın. Kaç yıl olmuş ama hala hatırlanan her türlü ürün var. Efsaneleşmek oluyor bu.
Almak için de sormak ayrı.

Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Al bir iPhone 7-8 4 ay kullan. Sonrasında iPhone 14 Pro Max'ı 8 ay kullanırsın. iPhone 11'e 15.000 TL verilmez artık.

13 bile eskiyeme başladığına göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı