iPhone 11 22.000 TL

Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. İlgi çekmek için çok ütopik bir fiyat belirlemişler. Kendi ülkemize göre değil de alım gücü yüksek ülkelere göre değerlendirildiğinde bile çok çok yüksek bir fiyat. 3500$ olması imkansız. Zaten adamlar iPhone X satışlarından pek memnun değillerdi diye hatırlıyorum. Böyle bir fiyatla çıkması kendilerine zarar verir. Satışları ciddi derecede düşürür.

Ayrıca şöyle bir şey var iPhone X Türkiye'de herhalde pek satılmamış. Eskiden iPhone 6, 7, 8 çıktıktan biraz sonra milletin elinde görüyordum. Şimdi iPhone X bir kere gördüm. O da kıyafetinden anladığım kadarıyla zengin bir kadındı. Fiyatları yüksek tutmak aşırı mantıksız bir hareket. Bu yüzden böyle bir fiyatla çıkacağına ihtimal bile vermiyorum.

Eğer cidden bu fiyata satılırsa Apple'a telefon sektöründe veda edebiliriz. Bilgisayar konusunda zaten söze gerek yok... Şuan benim fikrim bi tablet sektöründe iyi iş çıkartıyor.

Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. İlgi çekmek için çok ütopik bir fiyat belirlemişler. Kendi ülkemize göre değil de alım gücü yüksek ülkelere göre değerlendirildiğinde bile çok çok yüksek bir fiyat. 3500$ olması imkansız. Zaten adamlar iPhone X satışlarından pek memnun değillerdi diye hatırlıyorum. Böyle bir fiyatla çıkması kendilerine zarar verir. Satışları ciddi derecede düşürür.

Ayrıca şöyle bir şey var iPhone X Türkiye'de herhalde pek satılmamış. Eskiden iPhone 6, 7, 8 çıktıktan biraz sonra milletin elinde görüyordum. Şimdi iPhone X bir kere gördüm. O da kıyafetinden anladığım kadarıyla zengin bir kadındı. Fiyatları yüksek tutmak aşırı mantıksız bir hareket. Bu yüzden böyle bir fiyatla çıkacağına ihtimal bile vermiyorum.
Birkaç yerde daha okumuştum bir ihtimal doğru olabilir.
Tabi ama bu en üst modelidir başlangıç modeli yine 800-1000 dolar arasında olur tahminen.
İphone 11 Max PRO modeli sanırım bu.

İzlediğim bir röportaja göre ABD’lilerin %90’ı bir telefona en fazla 1000 dolar öderim diyor.

Son düzenleme:
Bu kadar yüksek olmaz bence. Fiyatını 999$ olarak düşünürsek Türkiye'de en fazla 13 bin TL civarında olur. Tasarım konusu ise... Apple batırmış gerçekten. Çentiğe de karşı çıkılıyordu diyebilirsiniz ama bu gerçekten çok kötü olmuş.

Apple'ın baş tasarım yöneticisi ve Iphone'nun tasarımcısı Jony Ive Apple'dan ayrıldı bir kaç ay önce. Steve Jobs'dan sonra çok değerli bir ismi daha kaybetti Apple.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı