Kasıtlı olarak dünyanın en iyi markası yapıldı ve son olarak kasıtlı bir şekilde markayı saldılar. Nerde o İphone 7 tasarımı?
Birkaç yerde daha okumuştum bir ihtimal doğru olabilir.Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. İlgi çekmek için çok ütopik bir fiyat belirlemişler. Kendi ülkemize göre değil de alım gücü yüksek ülkelere göre değerlendirildiğinde bile çok çok yüksek bir fiyat. 3500$ olması imkansız. Zaten adamlar iPhone X satışlarından pek memnun değillerdi diye hatırlıyorum. Böyle bir fiyatla çıkması kendilerine zarar verir. Satışları ciddi derecede düşürür.
Ayrıca şöyle bir şey var iPhone X Türkiye'de herhalde pek satılmamış. Eskiden iPhone 6, 7, 8 çıktıktan biraz sonra milletin elinde görüyordum. Şimdi iPhone X bir kere gördüm. O da kıyafetinden anladığım kadarıyla zengin bir kadındı. Fiyatları yüksek tutmak aşırı mantıksız bir hareket. Bu yüzden böyle bir fiyatla çıkacağına ihtimal bile vermiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.