Sıfır mı aldınız cihazı 2.el aldıysanız pil yan sanayi ile değişmişse 100 de kalır inmez.6 ay önce iPhone 11 aldım ve günde 6-7 saat telefonu kullandığım halde pil hâlâ 100. 3utool adlı uygulamadan baktığımda da döngü 0 görünüyor. Sorun tam olarak ne olabilir?
Dejilerde düşüş yaşanıyordu 2024 serisi üretimlerde. Cihazla uyumlu üretmişler. O yüzde düşmeme işi eskidendi.Sıfır mı aldınız cihazı 2.el aldıysanız pil yan sanayi ile değişmişse 100 de kalır inmez.
Yeni aldığım dejilerde düşüş olmuyor.Dejilerde düşüş yaşanıyordu 2024 serisi üretimlerde. Cihazla uyumlu üretmişler. O yüzde düşmeme işi eskidendi.
Yeni aldığınız için olabilir.Yeni aldığım dejilerde düşüş olmuyor.
Deji'lerde düşüş yaşanıyordu 2024 serisi üretimlerde. Cihazla uyumlu üretmişler. O yüzde düşmeme işi eskidendi.
Sanmıyorum hocam çip aktarılınca düşüş oluyor.Yeni aldığınız için olabilir.
Deji'lerde düşüş olmaz hatta yan sanayilerinde değer aynı gösterir.
Arkadaşlar hangi cihazları kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat ben canlı canlı taktırdım 7-8 ay sonra Deji %98'e düştü. mAh büyütülmüş şekilde taktım hemde. Çiptir nedir bilemiyorum. Adam bana çip aktaracağım demedi.Sanmıyorum hocam çip aktarılınca düşüş oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.