Aksesuarlı kutudaki adaptör hızlı şarj destekliyorsa aksesuarlarlı alınabilir, çıkmıyorsa aksesuarsız bence.
Ben de diyorum ki, kulaklık ihtiyacım yok. Çıkan adaptör zaten 5W. Hızlı şarj etmez. Onun yerineAksesuarsız olursa adaptör ve kulaklık olmuyor hocam. Type-C kablo çıkıyor sadece.
Ben de diyorum ki, kulaklık ihtiyacım yok. Çıkan adaptör zaten 5W. Hızlı şarj etmez. Onun yerine.
Spigen gibi bilinen bir markanın adaptörünü alsam kullansam garanti konusunda bir sıkıntı yaratır mı? Yoksa Apple marka adaptörü de alabilirim fakat garanti durumunda servis benim hangi adaptörü kullandığımı nasıl bilecek?
Servisin önerdiği her zaman(doğal olarak) orijinal ürün kullanmanızdır. Örneğin benim cihazım şarj almıyordu, aradığımda ilk sordukları soru şarj kablo ve adaptör ile ilgili oldu. Spigen kullanabilirsiniz ama sıkıntı yaratacağını sanmam cihaza.Ben de diyorum ki, kulaklık ihtiyacım yok. Çıkan adaptör zaten 5W. Hızlı şarj etmez. Onun yerine
Spigen gibi bilinen bir markanın adaptörünü alsam kullansam garanti konusunda bir sıkıntı yaratır mı? Yoksa Apple marka adaptörü de alabilirim fakat garanti durumunda servis benim hangi adaptörü kullandığımı nasıl bilecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.