iPhone 11 telefonculardan mı yoksa şahıslardan mı alınır?

erentkinn

Yoctopat
Daha fazla  
Gecen XR diyordum elime bir miktar daha para gecince 11 almaya karar verdim. Sahibinden'den birkaç gundur telefon bakiyorum. 12.000'e satana kadar var pili %85 degiseni vs yok ama sorun cikar ve daha ulasamam diye telefonculardan mi alsam diye dusunuyorum. 13000-13500 arasi var cevremde.
Kisaca telefonculardan mi almayaliyim yoksa kisilerden mi?

Güvenilir birinden temiz bulursanız alınır. Tanımadık şahıstan almak biraz sıkıntı.
dedigim gibi sahibinden uzerinden bakiyorum tanimiyroum telefoncudan almak daha mantikli geliyor ama cevremde telefoncular icini acip parca degismi yapiyor vs diyor oyuzden ona sa guvenemiyorum

Dedigim gibi sahibinden uzerinden bakiyorum tanimiyroum telefoncudan almak daha mantikli geliyor ama cevremde telefoncular icini acip parca degismi yapiyor vs diyor o yüzden ona sa guvenemiyorum.
Ben sana bir şey diyeyim mi bu piyasada kardeşin bile olsa güvenmemelisin. Telefoncular arasında da normal satanlar arasında da çok fazla üçkağıtçı var. Benim sana tavsiyem tercihin sıfır olsun, eğer sıfır alamıyorsan parasını ödemeden önce git köklü büyük bir telefoncuya kontrol ettir her şeyini öyle al.

Alırken kutu, fatura ve garanti belgesinin olmasına dikkat et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı