iPhone 11 alınır mı?

Sizi idare eder ama çok kısa bir süre. Daha yeni modellere yönelin.

Pili berbat, ekranı berbat. Performans olarak orta seviye androidlerden biraz daha iyi olacaktır ama tarmin etmez. Çok ucuz olmadığı sürece alınmaz.

iPhone 11 yerine S24 FE alınmasını tercih ederim. “Hayır, ben iPhone istiyorum.” diyorsanız. 11'i önermem.

Samsung S serisi öneririm.

önermem arkadaşımda var bataryası çok kötü zaten güncellemesi durduruldu yavaşlatılıyor artık

Pili berbat, ekranı berbat. Performans olarak orta seviye androidlerden biraz daha iyi olacaktır ama tarmin etmez. Çok ucuz olmadığı sürece alınmaz.
Sıfır alacaksa değmez. Ekranı da berbat değil idare edebilecek düzeyde. Batarya performansı da gayet güzel şuan arkadaşımın ki 77 oranında ve hala sadece iki kez şarj ediyor. Oyun performansı bakımından da 2018 de çıkmasına rağmen yine mükemmel. Kamera zaten şimdi ki çoğu android telefondan iyi kendim de s24 ultra var bazen o minik 11 in kamerası daha mı iyi acaba dediğim zamanlar oluyor

Ön kamera Apple'da çok daha hoş hissettiriyor doğru bu S24 Ultra kullanıyorum iPhone Xden geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…