Ekranı baya baya berbat hocam. 60 hz ips ekran ne 2013 mosel giriş seviyesi telefon gibi. Günde 2 kere şarj etmeye de kötü değil deöişsiniz nasıl yani? Sabah 100 şarjla çıkıp gece yatarken 10-20 arası şarj kalmıyorsa o pil baya baya kötüdür.Sıfır alacaksa değmez. Ekranı da berbat değil idare edebilecek düzeyde. Batarya performansı da gayet güzel şuan arkadaşımın ki 77 oranında ve hala sadece iki kez şarj ediyor. Oyun performansı bakımından da 2018 de çıkmasına rağmen yine mükemmel. Kamera zaten şimdi ki çoğu android telefondan iyi kendim de s24 ultra var bazen o minik 11 in kamerası daha mı iyi acaba dediğim zamanlar oluyor
Hocam bakın full kullanımda 82 pil sağlığıyla 3,5 saat görüyodum bu telefon bitmiş çöp bir telefondur.Ekranı baya baya berbat hocam. 60 hz ips ekran ne 2013 mosel giriş seviyesi telefon gibi. Günde 2 kere şarj etmeye de kötü değil deöişsiniz nasıl yani? Sabah 100 şarjla çıkıp gece yatarken 10-20 arası şarj kalmıyorsa o pil baya baya kötüdür.
Ekranı bayağı bayağı berbat hocam. 60 Hz IPS ekran ne 2013 mosel giriş seviyesi telefon gibi. Günde 2 kere şarj etmeye de kötü değil deöişsiniz nasıl yani? Sabah 100 şarjla çıkıp gece yatarken 10-20 arası şarj kalmıyorsa o pil bayağı bayağı kötüdür.
Kesinlike haklısın ama şundan bahsediyorum iPhone 11 yerine alacağı sıfır Android telefonlar 11'in vereceği performansı kesinlikle veremez ekran konusunda haklısın ama bakılmayacak kadar kötü değil.
Ama şu saatten sonra sıfır verileceği parayı kesinlikle hak etmeyecek bir telefondur o ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.