iPhone 11 alınır mı?

Pili berbat, ekranı berbat. Performans olarak orta seviye androidlerden biraz daha iyi olacaktır ama tarmin etmez. Çok ucuz olmadığı sürece alınmaz.

iPhone 11 yerine S24 FE alınmasını tercih ederim. “Hayır, ben iPhone istiyorum.” diyorsanız. 11'i önermem.

Pili berbat, ekranı berbat. Performans olarak orta seviye androidlerden biraz daha iyi olacaktır ama tarmin etmez. Çok ucuz olmadığı sürece alınmaz.
Sıfır alacaksa değmez. Ekranı da berbat değil idare edebilecek düzeyde. Batarya performansı da gayet güzel şuan arkadaşımın ki 77 oranında ve hala sadece iki kez şarj ediyor. Oyun performansı bakımından da 2018 de çıkmasına rağmen yine mükemmel. Kamera zaten şimdi ki çoğu android telefondan iyi kendim de s24 ultra var bazen o minik 11 in kamerası daha mı iyi acaba dediğim zamanlar oluyor

Sıfır alacaksa değmez. Ekranı da berbat değil idare edebilecek düzeyde. Batarya performansı da gayet güzel şu an arkadaşımın ki 77 oranında ve hala sadece iki kez şarj ediyor. Oyun performansı bakımından da 2018 de çıkmasına rağmen yine mükemmel. Kamera zaten şimdi ki çoğu Android telefondan iyi kendim de S24 Ultra var bazen o minik 11'in kamerası daha mı iyi acaba dediğim zamanlar oluyor.

Ön kamera Apple'da çok daha hoş hissettiriyor doğru bu S24 Ultra kullanıyorum iPhone Xden geçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı