iPhone 11 alınmalı mı?

Hayır garanti vermiyorlar.

Yorum yapmadan önce araştırın.

Türkiye’de garantisi olan iPhone X modelleriTürkiye’de garantisi olmayan iPhone X modelleri
A1901A1865 (GSM/CDMA)
A1903 (SİM kilitsiz olanı satın alınmalı)A1902 (Japan)
A1965 (SİM kilitsiz olanı satın alınmalı)

Son düzenleme:
Yorum yapmadan önce araştırın.
Türkiye’de garantisi olan iPhone X modelleriTürkiye’de garantisi olmayan iPhone X modelleri
A1901A1865 (GSM/CDMA)
A1903 (SİM kilitsiz olanı satın alınmalı)A1902 (Japan)
A1965 (SİM kilitsiz olanı satın alınmalı)

Yorum yapmıyorum tecrubemi anlatıyorum. Avrupa ülkesinden aldım ve garanti vermediler(?)

@dogant

Yurtdışından 11 Pro gelicek tanıdık tarafından bu mantıklı mı? Sim kilitsiz olanı var mıdır?
TR fiyatına göre değerlendirin arada çok fark varsa alınır. SIM kilitsiz olarak da satılıyor tabi ki. Amazon'dakiler kilitsiz mesela.

TR fiyatına göre değerlendirin arada çok fark varsa alınır. Sım kilitsiz olarak da satılıyor tabii ki. Amazon'dakiler kilitsiz mesela.

Sevgili @dogant bey, heyecanlandım o yüzden hızlı yorum yazdım. Daha almadım cihazı tabii ki TR'de 11.000TL veremem. Aptallık bu telefon daha henüz bir dijital fotoğraf kamerası kadar Pro değil. Fakat 8000 küsür fark ile yurtdışından alabilme, getirebilme imkanım var. Olay da şurada patlıyor.

Sim kilidi açık olanlardan alınabilir mi? (Gevey ile açtırmak istemiyorum güvenli değil diye biliyorum)
Zaten Türkiye kayıt işlemi de bu rakamın %70 içinde olacak 8700TL ile 11 Pro 64 GB alabiliyorum. Üst yazıda bahsettiğim olay ben cinematography ve videography ile ilgilendiğim için, video kısmında en başarılı ve bana en uygun telefon bu.

Neden dijital fotoğraf kamerası almıyorsun o fiyatlara diye sorarsan; body'i aldım ee lensi? Oldu 15.000TL.
Cinemagraphy diyorum ayrıca crane gibi bir araç da ekleyeceğim, uçuyor fiyat. Bu yüzden iPhone. (Şimdilik)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili @dogant bey, heyecanlandım o yüzden hızlı yorum yazdım. Daha almadım cihazı tabii ki TR'de 11.000TL veremem. Aptallık bu telefon daha henüz bir dijital fotoğraf kamerası kadar Pro değil. Fakat 8000 küsür fark ile yurtdışından alabilme, getirebilme imkanım var. Olay da şurada patlıyor.

Sim kilidi açık olanlardan alınabilir mi? (Gevey ile açtırmak istemiyorum güvenli değil diye biliyorum)
Zaten Türkiye kayıt işlemi de bu rakamın %70 içinde olacak 8700TL ile 11 Pro 64 GB alabiliyorum. Üst yazıda bahsettiğim olay ben cinematography ve videography ile ilgilendiğim için, video kısmında en başarılı ve bana en uygun telefon bu.

Neden dijital fotoğraf kamerası almıyorsun o fiyatlara diye sorarsan; body'i aldım ee lensi? Oldu 15.000TL.
Cinemagraphy diyorum ayrıca crane gibi bir araç da ekleyeceğim, uçuyor fiyat. Bu yüzden iPhone. (Şimdilik)
Tabi ki dediğim gibi sim kilitsiz alınabilir, operatör sözleşmesi ile alınan modellerde oluyor sim kilidi. Yılbaşında kayıt ücreti 1850 TL olacak ve pasaport sahibinin adına kayırlı sim kartı ile çalışıyor ve 3 yıl başka birine ait bir sim kart ile çalışmıyor bunları da hesaba katarak alın.

Giriş seviyesi bir DSLR bile fotoğraf ve video olarak İphone'dan çok daha başarılı, standart lenslerle bile gayet başarılı. İkinci el lens de alınabilir, fiyatları uygun oluyor.

Tabi ki dediğim gibi sim kilitsiz alınabilir, operatör sözleşmesi ile alınan modellerde oluyor sim kilidi. Yılbaşında kayıt ücreti 1850 TL olacak ve pasaport sahibinin adına kayırlı sim kartı ile çalışıyor ve 3 yıl başka birine ait bir sim kart ile çalışmıyor bunları da hesaba katarak alın.

Giriş seviyesi bir DSLR bile fotoğraf ve video olarak İphone'dan çok daha başarılı, standart lenslerle bile gayet başarılı. İkinci el lens de alınabilir, fiyatları uygun oluyor.

Yorumun için teşekkür ederim. Telefonum bozuldu ve 6 senedir aynı telefonu kullanıyordum. Bir tek Baseband arızası var ve tamir ettirmeye artık gerek duymuyorum 5S'in yarı fiyatı kadar ücret talep ediliyor ve güvenli değil. Tamirci bile tavsiye etmedi.

Giriş seviyesindeki kameraları biliyorum. Canon 200D bunun için çok uygun aslında ama ben daha yüksek özelliklere sahip kameraya ihtiyacım var. Bazı fotoğrafçıların yanında çalıştım video çektim kısa film yaptım. EOS 5D Mark III gibi, A7S II baba makinaları elime alınca, bana geçici olarak kullandığım EOS 6D, 7D gibi cihazlardan inanki soğuyorsunuz ve daha basit kurgular çıktı ortaya. Ve ben sadece şuan özetledim amacım kötülemek değil. Yeni başlayanlar için tabi ki bu cihazlar ile başlayabilir.

Zaten telefona ihtiyacım var. :d

İphone 11 nerede 6.000-6500 dostum link atarsan biz de alalım :D en ucuz 6800e gördüm şuan 7.200 civarında olması lazım.
Apple Iphone 11 64 Gb Siyah - 5,432.20 TL + KDV (güvenli değil gibi geldi bana) Bu link, bence 11 alınabilir, ne kadar pahalı olurlarsa olsun, şuan kullandığım 6s+ bile halen yüksek/orta ayarlarda oyun oynatabiliyorsa (ön kamera tam bir facia) en azından performans açısından çok rahat 5 hatta 6 yıl götürecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı