iPhone 11 aşırı hızlı şarj oluyor

jashcloe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün 20W şarj aletine geçtim. Telefonum iPhone 11 pil sağlığım 89. yaklaşık 35 40 dakika önce şarja taktım ve takmadan önce şarjım %2'idi yeni kullandığım için şarj aletini test etmek istedim ve aşırı hızlı şarj ettiğini gördüm ve şarjım şu an 75 (35-40 dk). Telefona zararı olur mu diye konu açmak istedim sonuçta type C kabloyu ilk defa kullanışım. Bu iPhone kullanan veya bu konuda bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Dün 20W şarj aletine geçtim. Telefonum iPhone 11 pil sağlığım 89. yaklaşık 35 40 dakika önce şarja taktım ve takmadan önce şarjım %2'idi yeni kullandığım için şarj aletini test etmek istedim ve aşırı hızlı şarj ettiğini gördüm ve şarjım şu an 75 (35-40 dk). Telefona zararı olur mu diye konu açmak istedim sonuçta Type-C kabloyu ilk defa kullanışım. Bu iPhone kullanan veya bu konuda bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, teşekkürler.

Type-C'ye ilk defa geçtiysen bunlar IPhone'da normal şeyler fakat iPhone 11'in iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı