iPhone 11 ekranı dokununca geç algılıyor

Daha fazla  
iPhone 11 kullanıyorum ve kullanmaya daha 1 hafta önce başladım ve telefonun ekranı orijinal Apple ekranı değildi çünkü telefonun eski sahibi zamanında ekranını kırmış ve değiştirmiş falat orijinal ekran takmamış. Ben de biraz oyun oynayayım dedim, girdim. Ekranı döndürüyorum, ekranı döndürdükten 80 salise sonra falan dönüyor oyunda ekran. Yani geç algılıyor. Bunun sebebi ekranın orijinal olmaması olabilir mi?

iPhone 11 kullanıyorum ve kullanmaya daha 1 hafta önce başladım ve telefonun ekranı orijinal Apple ekranı değildi çünkü telefonun eski sahibi zamanında ekranını kırmış ve değiştirmiş falat orijinal ekran takmamış. Ben de biraz oyun oynayayım dedim, girdim. Ekranı döndürüyorum, ekranı döndürdükten 80 salise sonra falan dönüyor oyunda ekran. Yani geç algılıyor. Bunun sebebi ekranın orijinal olmaması olabilir mi?
Nerede tamir ettirdiğine görede değişebilir ama ucuz ekranlar kalitesiz renk ve şarj'ın hızlı bitmesi gibi sorunlar doğurabilir

Yan sanayi ekranlarda olabiliyor böyle şeyler. Bence o yüzdendir. Ben de zamanında telefoncuda değiştirtmiştim ekranımı, yaşım da ufaktı orijinal taktığını düşünerek eyvallah diyip çıktım ama telefon ekranı elimi bile zor algılıyordu. Şarjı da çok gidiyordu ve ateş gibi yanıyordu telefon ekranı değiştirdikten sonra. Bir süre sonra ekranda yeşil çizgiler oluştu sonra da tamamen çöp oldu. Telefon iPhone 5'di bu arada. Yani olabiliyor bu tarz şeyler yan sanayi ekranlarda. 5k'lık yan sanayi de var 2k'lık yan sanayi ürün de var. Senin telefona ucuz olandan takılmış büyük ihtimalle.

Temiz hiç açılmamış ise o cihaz gıcır gıcır çalışır. 1 hafta önce aldım donma kasma yok. Isınma her cihazda olan yaygın durum. Yan sanayi ekran değişimi parça değişimi bir cihazı alırsanız böyle mağdur etmesi normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı