iPhone 11 ekranı nasıldır?

Hocam bence ekrana o kadar takılmayın bende 11 kullanıyorum bundan önce de 6s kullandım ondan öncesinde de türlü türlü android kullandım ekranda hiç bir sıkıntı yok gayet canlı gayet parlak. Benim gözümde F/P İphone'dur kendisi. Yani ekran derken zaten nasıl bir özellik bekliyorsunuz onu da anlamış değilim monitör değil sonuçta bu.

Bence böyle bir hata yapmayın, LCD pişmanlıktır.

Neden?

Telefonu gece de gündüz de gayet kullanışlı hani telefonun rengi falan hoşunuza gitmezse zaten ayarlardan biraz canlandırabiliyorsunuz. Sırf ekran için fıstık gibi telefonu almaktan vazgeçmeyin.

Son düzenleme:
Ekran olarak üzmez ama AMOLED ekrandan LCD bir ekrana geçeceğiniz için alışmanız zaman alabilir, arada bariz fark oluyor.
1080P AMOLED ekrandan sonra gözünüze çok kötü gelecek ama zamanla alışılır. İyi bir fırsat yakalamışsanız sırf ekranı için vazgeçmeyin bence.
Valla çözünürlük olarak çok da kötü gelmemişti gözüme, asıl kafama takılan siyahlar, özellikle geceleri. Ama alışıcaz bi şekilde.
Kendini her türlü belli ediyor. Özellikle güneş altında, film izlerken ve yüksek ışık altında en yüksek parlaklıkta. Sıfır olarak kesinlikle alınmaz bu arada, özellikle Galaxy S21 serisi varken.
Güneş altında çon farkedeceğini sanmıyorum. 600 nit parlaklık gayet yeterli. Şuanki telefonum da 600 nit civarı, güneş altında gayet yeterli.

Yani ekran derken zaten nasıl bir özellik bekliyorsunuz onu da anlamış değilim monitör değil sonuçta bu.
Asıl telefonlarda önemli değil mi hocam. Sonuçta 7/24 telefon ekranına bakıyoruz.

Asıl telefonlarda önemli değil mi hocam. Sonuçta 7/24 telefon ekranına bakıyoruz.
Ekran cidden çok önemli, iPhone 11'de kısa süreliğine kullanmıştım ama o telefona o ekran yakışmıyor, kim ne derse desin.

Şu an Realme 8 kullanıyorum, rakip olarak A33 vardı fakat sırf ekrandan dolayı işlemciden feragat edip aldım. Pişman da değilim, LCD ekrandan çok çok daha iyi.

Valla çözünürlük olarak çok da kötü gelmemişti gözüme, asıl kafama takılan siyahlar, özellikle geceleri. Ama alışıcaz bi şekilde.

Güneş altında çon farkedeceğini sanmıyorum. 600 nit parlaklık gayet yeterli. Şuanki telefonum da 600 nit civarı, güneş altında gayet yeterli.

Hocan tamam da öyle hani ekran LCD diye ekrana bakılmaz diye birşey yok. Dediğim gibi fiyatı uygunsa kaçırma derim.

Hocan tamam da öyle hani ekran LCD diye ekrana bakılmaz diye bir şey yok. Dediğim gibi fiyatı uygunsa kaçırma derim.

SE 2020 kullanıyorum. 11 le aynı panele sahip. 1 yıldır kullandığım cihazın ekran kalitesinden bir gün şikayetçi olmadım. Bu ekran mevzusunun abartıldığını düşünüyorum.

SE 2020 kullanıyorum. 11 le aynı panele sahip. 1 yıldır kullandığım cihazın ekran kalitesinden bir gün şikayetçi olmadım. Bu ekran mevzusunun abartıldığını düşünüyorum.

Bence de. Hani bi monitör olsa neyse hz düşüktür ekran soluktur anlarım da telefon yani. 500 hz olsa nolur olmasa nolur.

Güneş altında çon fark edeceğini sanmıyorum. 600 nit parlaklık gayet yeterli. Şu anki telefonum da 600 nit civarı, güneş altında gayet yeterli.

LCD panelde öyle değil işte, berbat gözüküyor göremiyorsun bile. Amiral gemisi deneyimini yaşayamıyorsun, gözünü kısmak zorunda kalıyorsun ayrıca 625 nit güneş altı için yeterli değil. 1 hafta Galaxy S21 kullansan bir daha iPhone 11'in yüzüne bakmazsın.

Telefon çok güzel ama ben 326 ppi LCD panel ekrana o kadar para vermem zaten 12 ve üstünde iyilrştirmeler 12 ve üstü çok güzel onları alırdım ben.
Eski telefon LCD panel Oppo A52 idi ne parlaklığı yetiyordu ne renk doygunluğu 6 aydır S20 FE Snapdragon kullanıyorum gençleştim resmen Super Amoled 120 Hz bir harika.(60Hz kullanamıyorum maalesef alıştım kasıyor gibi hissettiğim iöin içim rahat değil)
Parlaklığı yarıda kullanıyorum çok iyi.
Ekran panelinde Samsung kalitesi 😍

LCD panelde öyle değil işte, berbat gözüküyor göremiyorsun bile. Gözünü kısmak zorunda kalıyorsun ayrıca 625 nit güneş altı için yeterli değil. 1 hafta Galaxy S21 kullansan bir daha iPhone 11'in yüzüne bakmazsın.

Gidip de telefonu güneşe doğrultup film izlemicem herhalde. Güneş altında yazılar okunsun yeterli benim için, 600 nitle gayet okunuyor.
Telefon çok güzel ama ben 326 ppi LCD panel ekrana o kadar para vermem zaten 12 ve üstünde iyilrştirmeler 12 ve üstü çok güzel onları alırdım ben.
Bütçe 11'e yetiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı