iPhone 11 eskidi mi?

Fakiri zengin, zengini fakir gosteren telefon.

11 kullanıyorum ve ekranı öyle dediğiniz gibide kötü değil. Ne dışarıda bir sorun yaşadım ne de herhangi bir kapalı alanda. Elbette gece siyahı tam yansıtamadığını fark ediyorsunuz ama öyle çok büyük bir sorun değil ve ekranı kalitesiz denemez gayet güzel bir deneyim sunuyor.

Bende uzun süredir kullanıyorum ve pil sağlığı hala %100. 20-80 arası kullanırken ortalama 7-8 saat arası ekran sürem var ve gayet yeterli oluyor. Her anlamda.

iPhone 11 çıkalı 4 sene oldu. Halen alınır mı? En ucuz iPhone 11 olduğu için almak istiyorum ama güncellemesi bitecek.
Geçen hafta aldım hocam.Gayet mükemmel telefon tabi android telefondan geçince bir ayrı oluyor.

iPhone 11 çıkalı 4 sene oldu. Halen alınır mı? En ucuz iPhone 11 olduğu için almak istiyorum ama güncellemesi bitecek.
Ülkemizde sıfır olarak alınmayacak bir cihaz sadece. Eskidiği yok. Güncelleme almaya devam edecek. iOS 16'yı iPhone 8 serisi ve X aldı. iOS 17'yi iPhone 8 serisi ve X almayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…