Ekranından nefret ediyorum iPhone 11'in. iPhone 12'nin o köşeli tasarımı ceramic Shield beni mest ediyor ama iPhone 11 bana çok eski gelmeye başladı artık. iPhone XS Max tercih edilebilir. Tek eksisi aralarında bir sene var güncelleme açısından.
Ben daha bu sene aldım yaklaşık 4 ay falan oldu ve çok memnunum her ihtiyacımı karşılıyor. Gün içinde şarj etme fırsatım olduğu için şarjı da sıkıntı olmuyor benim için. Bence hiç de eskimedi.
Geçen hafta aldım hocam.Gayet mükemmel telefon tabi android telefondan geçince bir ayrı oluyor.iPhone 11 çıkalı 4 sene oldu. Halen alınır mı? En ucuz iPhone 11 olduğu için almak istiyorum ama güncellemesi bitecek.
Ülkemizde sıfır olarak alınmayacak bir cihaz sadece. Eskidiği yok. Güncelleme almaya devam edecek. iOS 16'yı iPhone 8 serisi ve X aldı. iOS 17'yi iPhone 8 serisi ve X almayacak.iPhone 11 çıkalı 4 sene oldu. Halen alınır mı? En ucuz iPhone 11 olduğu için almak istiyorum ama güncellemesi bitecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.