iPhone 11 güncelleme ekranında hata verip kaldı

FlexinGNG

Femtopat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2024-09-16 230125.png

photo_2024-09-16_23-45-25.jpg

Bu hata sonrası ortalama 30-40 dk bekledim, herhangi bir degişim olmadı, yan tuşlara basıp kapatıp açamıyorum, öyle yapabilsem 3uTools ile yeniden yazılım yükleyecegim, yardım fikri olan var mı? Güncellemeyi iTunes Apple aygıtları üzerinden yaptım.

Eki Görüntüle 2312175

Eki Görüntüle 2312178

Bu hata sonrası ortalama 30-40 dk bekledim, herhangi bir degişim olmadı, yan tuşlara basıp kapatıp açamıyorum, öyle yapabilsem 3uTools ile yeniden yazılım yükleyecegim, yardım fikri olan var mı? Güncellemeyi iTunes Apple aygıtları üzerinden yaptım.

Hocam şu an telefonum güncelleniyor ve bunu gördüm içime kurt düşürdün bende 20 dakikadır bekliyorum.

Bi güncelleme düşmeyen benim sanırım. Saat 8 itibariyle herkese düştü diyorlar ama bende hala yok. XS.

Hocam şu an telefonum güncelleniyor ve bunu gördüm içime kurt düşürdün bende 20 dakikadır bekliyorum.
hocam ses yükselt ses alçalt güç tuşu yapıp yeniden başlatıp 3utools baglandım ama şuanda olmuyor hata veriyor

Yazılımı başarıyla atmış bulunmaktayım dfu moduna alındıktan sonra clean flash ile fix battery seçenegini seçmeden direk flaş edildigi zaman nihai sonuca vardım
böyle bir hata yaşayan olursa sakin olsun ve 3utools yüklü bir pc orjinal apple kablosu yeterli olacaktır
hızlıca bir defa volume+
hızlıca bir defa volume-
sonrasında güç tuşuna basıp dfu moda alın 3utools ile en son ios sürümünü indirin ve fu moduna alındıktan sonra clean flash ile fix battery seçenegini seçmeden direk flaş edin
Ekran görüntüsü 2024-09-17 001013.png

Son düzenleme:
Hocam ses yükselt ses alçalt güç tuşu yapıp yeniden başlatıp 3uTools baglandım ama şu anda olmuyor hata veriyor.

Yazılımı başarıyla atmış bulunmaktayım DFU moduna alındıktan sonra clean flash ile fix battery seçenegini seçmeden direk flash edildigi zaman nihai sonuca vardım.
Böyle bir hata yaşayan olursa sakin olsun ve 3uTools yüklü bir PC orijinal Apple kablosu yeterli olacaktır.
Hızlıca bir defa volume+
Hızlıca bir defa volume-
Sonrasında güç tuşuna basıp DFU moda alın 3uTools ile en son iOS sürümünü indirin ve fu moduna alındıktan sonra clean flash ile fix battery seçenegini seçmeden direk flash edin.
Eki Görüntüle 2312190

Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum ama bahsettiğin clean flash kısmını bulamadım artı olarak yedeğimi Apple aygıtları denen uygulama almıştı oradan yedeği çeker mi yoksa nasıl oluyor?

hocam ses yükselt ses alçalt güç tuşu yapıp yeniden başlatıp 3utools baglandım ama şuanda olmuyor hata veriyor

Yazılımı başarıyla atmış bulunmaktayım dfu moduna alındıktan sonra clean flash ile fix battery seçenegini seçmeden direk flaş edildigi zaman nihai sonuca vardım
böyle bir hata yaşayan olursa sakin olsun ve 3utools yüklü bir pc orjinal apple kablosu yeterli olacaktır
hızlıca bir defa volume+
hızlıca bir defa volume-
sonrasında güç tuşuna basıp dfu moda alın 3utools ile en son ios sürümünü indirin ve fu moduna alındıktan sonra clean flash ile fix battery seçenegini seçmeden direk flaş edin
Eki Görüntüle 2312190
Hocam Allah razı olsun. Telefondaki her şey gitti diye korkmuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı