iPhone 11 "güncelleniyor" sekmesinde kaldı

Hocam açma tuşuna bastın kısma tuşuna bastım sonra güç düşmesine basılı tuttum ondan sonra bilgisayara bağla dedi bağlandım ITunes'den düzeltmeyi dene dedi yine aynı hatayı verdi iTunes dışında uygulama ne var.
3uTools ile deneyin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-29 214130.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-29 214130.png
    14,8 KB · Görüntüleme: 33
  • saa.png
    saa.png
    63,8 KB · Görüntüleme: 37
Apple aygıtlar uygulamasından geri yüklemeyi denedim görseldeki hatayı verdi.
3uTools diyorum Apple Aygıtlar deniyorsunuz. Cihaz güncelleme ekranı olan Apple logosunda mı? Eğer öyleyse 3uTools ile yaızlım atın.

Apple aygıtlar uygulamasından geri yüklemeyi denedim görseldeki hatayı verdi.

Seçenekler nasıl olacak.
18.3 yazanın yanındaki Download'a basın. Bitince Flash'a basın.

iphone 13 pro var bende ios 18,4 beta yüklüydü betadan çıkmak istedim ipsw.me diye bir siteden son surum ios 18,3,1 indirip yüklemek istedim

indirdikten sonra itunesi açtım tlfunu bağladım sonra Shift basılı tutup Geri yükle yapıp indirdiğim ios 18,3,1 güncelemesini yüklemeye başladım..... bi sure sonra bi anda iPhone geri yüklenemedi bilinmeyen bir hata oluştu deyip aynen senin bu görseldeki gbi kaldı

Çözüm Nedir Arkadaşlar. yaşanmış olup çözebilen varmı bu durumu
photo_2024-09-16_23-45-25.jpg

@ziya101 @lyntax @Elweald

iphone 13 pro var bende ios 18,4 beta yüklüydü betadan çıkmak istedim ipsw.me diye bir siteden son surum ios 18,3,1 indirip yüklemek istedim

indirdikten sonra itunesi açtım tlfunu bağladım sonra Shift basılı tutup Geri yükle yapıp indirdiğim ios 18,3,1 güncelemesini yüklemeye başladım..... bi sure sonra bi anda iPhone geri yüklenemedi bilinmeyen bir hata oluştu deyip aynen senin bu görseldeki gbi kaldı

Çözüm Nedir Arkadaşlar. yaşanmış olup çözebilen varmı bu durumuEki Görüntüle 2440498

@ziya101 @lyntax @Elweald
Bu cihazlar sorunlu, eMMC ya da UFS artık depolama birimini bilmiyorum oraya yazılımı yükleyemiyor. Normalde iTunes direkt depolama birimine yazılım atmaya odaklıdır. Eğer depolama biriminde sorun varsa böyle bir şey olur. 3uTools ile yazılım atmayı deneyin.

iPhone alırsam bir daha 2 olsun Android gözünü seveyim perişan etti 2 gündür bir de eSIM yaptırdım delireceğimmm haaa jsjsjs acil çıkman lazım usta Xiaomi 17 Pro :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı