iPhone 11 hâlâ alınır mı?

• Konuyu başlatan 286525
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 4.842
Sorum başlıktaki gibidir, bütçe konusunda sıkıntım yok ama o kadar fazla para da ödemek istemiyorum. Mediamarktan alacağım telefonu iPhone 11 128 GB modeli 18bin TL bazı eski konulara baktım, iPhone 12 ve üstünü öneriyorlar ama iPhone 12 128 GB modeli 26 bin TL ve bu kadar para ödemek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Telefonum bozulduğu için acil yeni telefon almam lazımdı öğrenciydim zaten eski telefonum çok eskiydi ve iPhone 11 aldım eğer hangi telefonu kullandığımı umursasaydım ya da araştırmış olsaydım almazdım bence piyasada diğer telefonlar varken bu saatden sonra 11'e bulaşma.
S22 alabilirsin o fiyat bandında ya da maddi sınırın yoksa 13'ten aşağısını alma.

Sen niye iPhone 11 aldın diye soracak olursanız dediğim gibi öğrenciydim ailemden yardım istedim telefon konusunda babam da iPhone fan boy olduğu için iPhone 11 almış.

Sorum başlıktaki gibidir, bütçe konusunda sıkıntım yok ama o kadar fazla para da ödemek istemiyorum. Mediamarktan alacağım telefonu iPhone 11 128 GB modeli 18bin TL bazı eski konulara baktım, iPhone 12 ve üstünü öneriyorlar ama iPhone 12 128 GB modeli 26 bin TL ve bu kadar para ödemek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Ekran kalitesi kötü ve pili zayif diyorlar.Hala şık ve performanslı telefon fakat ben olsam bütçe artirip ikinci el 12 ya da 13 alırdım.İphone 11 gunumuz icin fena degil fakat fiyatinin telefonu değil.Androidlerde o fiyata daha iyi ozellikte telefon bulabilirsiniz.İlla ios olacak diyorsanız ben olsam bütçe artırıp ikinci el 12,13 kovalardim.

O fiyata Apple diye düşük çözünürlük ve LCD panele sahip bir cihaz almazdım ben olsam, önceden 7 bin civarında falan gayet iyiydi fakat sanırım telefon piyasasında en çok Apple cihazlar pahalandı. S22'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.

O fiyata Apple diye düşük çözünürlük ve LCD panele sahip bir cihaz almazdım ben olsam, önceden 7 bin civarında falan gayet iyiydi fakat sanırım telefon piyasasında en çok Apple cihazlar pahalandı. S22'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
Sonunda kafası çalışan ve fanboyluktan uzak bir şekilde mantıklı düşünebilen birisini buldum.

2019 da S10 almıştım bu yıla girdiğimizde hala kullana biliyordum ancak hiçbir şekilde oyun vs. oynanmıyordu en fazla 20 FPS sadece reklam oyunlarına bakabiliyordum Instagram YouTube vs. de 1 saatte açılıyordu batarya desem kendi kendine ölüyor cidden Samsung'un ömrü çok kısa bahsettiğim telefon son 2 yıldır böyle ancak iPhone uzun kullanım sunsa bile o fiyata değcek özellik vermiyor.

18.000 liraya almanı önermem, 12 mini alabilirsin.
Benim önerim iPhone şartı yoksa S21 FE 5G veya S22 alman, eğer bütçe artarsa iPhone'un saçma fiyatlarından dolayı iPhone 12 fiyatına iPhone 14 ve 14 Pro'dan daha iyi olan Galaxy S23'ü alabilirsin. Galaxy S23'ün iPhone 14'e olan üstünlüğünü de forumdaki diğer konulardan tamamen anlayabilirsin.

IPS panelle bol şans.
HD ekranla bol şans.
60 Hz ile bol şans.
3110 mAh batarya ile bol şans.
20W Hızlı şarj ile bol şans.
A13 Bionic ile bol şans.
4GB ram ile bol şans.
%78 ekran gövde oranı ile bol şans.
12MP kamera ile bol şans.

Ama uzun uzun kullanırsın değil mi?
Fanboy değil misiniz hepiniz aynısınız.

Ne yap ne et iPhone tercih et 5 yıldır iPhone 8 kullanıyorum neler geçti başından ama hiçbir şekilde memnuniyetsizlik yaşatmadı macbook ve iPad'te kullanıyorum Apple gibisi yok sadece alabiliyorsan bir tık üst model alabilirsin ama 11'den de fazlasıyla memnun kalırsın.

IPS panelle bol şans.
HD ekranla bol şans.
60 Hz ile bol şans.
A13 Bionic ile bol şans.
4GB ram ile bol şans.

Çoğu saydıklarınız da haklısınız ama 12MP büyük bir eksik değil. Önemli olan sensör, diyafram açıklığı vsr. eğer mp o kadar önemli olsaydı 13 Pro Max'de 12MP kamera olmazdı.

IPS panelle bol şans.
HD ekranla bol şans.
60 Hz ile bol şans.
A13 Bionic ile bol şans.
4GB ram ile bol şans.

İşletim sisteminin akıcılığı ve mükemmeliğini göz ardı edip 4GB ram ve A13 çip eziklemesi yapmakta ne biliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı